Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent Jézussal álmodni?

Mit jelent Jézussal álmodni?

Figyelt kérdés
Álmomban egy számomra ismeretlen helyen voltam, ismeretlen emberekkel. Egyszer csak elkezdték mondogatni az emberek, hogy jön Jézus, jön Jézus. Én egy kicsit megijedtem. Féltem, hogy esetleg bántan fog. Aztán megláttam én is. Olyan egyszerűen volt öltözve mint a többi ember. Leült tőlem nem messze és rám mosolygott.

2018. jún. 7. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
68%

Azt jelenti, hogy túl sokat foglalkozol a vallással.

Keress más hobbit.

2018. jún. 7. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem jelent. Olvass utána, hogy miként keletkeznek az álmok. De ne valami ezoterikus maszlagot olvass e kérdésben.
2018. jún. 7. 17:02
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Azt, hogy hívő vagy, és ezen kattog az agyad.
2018. jún. 7. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem vagyok hívő, bár megkereszteltek. Kifejezetten haragszom a hittérítőkre és ahol tehetem elmondom, hogy a Sátánt korrektebbnek tartom mint Istent, mert Ő nem gyilkolt le ezreket ész nélkül.
2018. jún. 7. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
18%

"Az a helyzet, hogy nem vagyok hívő, bár megkereszteltek. Kifejezetten haragszom a hittérítőkre és ahol tehetem elmondom, hogy a Sátánt korrektebbnek tartom mint Istent, mert Ő nem gyilkolt le ezreket ész nélkül."

Isten figyelmeztette a népet hogy gáz lesz meneküljenek, de csak Noé hitt az Úr szavának!

Ha te hajón vagy és kiabállnak, hogy el fog süllyedni a hajó mindenki meneküljön a csónakokba, de még csak alul ömlik be a víz ezért még te nem hiszel neki, ott maradsz mentőcsónak nélkül, vagy azt mondod kiúszom egyedül... de útközben rájösz, hogy elfáradtál, ráfogod a hajósokra?

2. Ha te azt mondod, hogy Isten bántotta az embereket az Szent Lélek káromlásnak számít.

2018. jún. 7. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Vagy a keresztes háborúkra gondolsz? Ott megint az ember volt.
2018. jún. 7. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
25%

Az álmod azt jelenti, hogy Jézus nagyon szeret. Jézus a lelkek gyógyítója, ezért a Vele való találkozás azt is jelenti, hogy lelkileg gyógyítani szeretne, hogy ne csak "részleteket" lássál belőle, hanem színről színre.

"Az álom állapota nagyon alkalmas arra, hogy más dimenziók lakói kapcsolatba kerüljenek veletek. Az Én országomból gyakran látogatnak benneteket álmotokban, hogy érzelmeitekkel átszínezett tapasztalatokat szerezzetek, s ugyanakkor szabadságotok ne sérüljön. Minden olyan álom, amely pozitív érzelmeket hagy maga után, tőlünk van. "

Jézus; A HANG - könyv 742

2018. jún. 8. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!