Miért hiszel Istenben? Mikor tapasztaltad meg Isten segítő erejét?
Szia
1. Ahogyan egy embert meg lehet ismerni ha sok sok információd van róla, ugyan úgy Istent is meg lehet ismerni ha sokat tanulsz róla. És mivel ismerem annyira hogy bizzak teljes mértékben benne, ezért hiszek is neki/benne.
2. Nehéz volt megtanulni és elfogadni azt, hogy Isten tanításait alkalmazzam az életemben bűnös hajlamaim, a neveltetés és más okok miatt...De ahogyan egyre inkább azt tettem amire Krisztus tanít, jobban kezdtem értékelni, mivel tapasztaltam az áldásait, és ez megerősített engem abban, hogy Isten őszintén szeret engem. „Fiam, ha Jehova fegyelmez, ne utasítsd el. . ., mert akit szeret Jehova, azt megfegyelmezi” – mondja a Példabeszédek 3:11, 12.
Sokkal jobbak lettek a munkatársaimmal, ismerőseimmel a kapcsolataim, na és a családi életem jobb minőségü lett, ami talán a legfontosabb számomra. Leginkább a nehéz helyzetekben tapasztaltam, hogyan segít nekem, sokszor embereket használva fel a támogatásomra.
Most sem mindig künnyű azt tenni, amit elvár Isten tőlem, amikor kritikus helyzetben kell döntést hozni. De mivel már tapasztaltam az Istennek való engedelmesség áldásait, ezért akkor is Neki tetszően döntök, ha másként szeretnék...
Soha nem felejtem el, hogy Jehova a legjobbat szeretné nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!