Hit gyülekezete Lawrence Tetteh lábhosszabbításos csoda?
Elsősorban hit gyülekezete tagok véleménye érdekelne!
https://www.youtube.com/watch?v=l9RNIqHdU78
Ebben a videóban látni amikor a hit gyülekezetében meghosszabbítja elvileg a nő lábát, de neten sokfele már megmagyarázták elvileg hogy hogyan csinálják ezt a trükköt.
Nézd, ami engem illet, én személyesen nem voltam ott.
De a lényeg, hogy Jézus a földi szolgálata során számos beteget meggyógyított: sohasem tárta szét a kezét azzal, hogy "bocsi, ezzel már nem lehet mit kezdeni". Mindenkit meggyógyított, aki hittel fordult hozzá. Megmutatta ezzel az Atya kedves akaratát, ami az, hogy egészséges legyen mindenki, aki hittel gyógyulásért fordul hozzá.
Később Péter és Pál végezte a gyógyítás szolgálatát.
Namármost, ha az Ige szerint "Jézus Krisztus tegnap, ma és örökké ugyanaz", akkor kérdezem én: miért ne valósulhatna meg egy természetfölötti Isteni gyógyulás: az, ami ott, abban a videóban szerepel?
(egyébként meg ami azt a videót illeti, az a csatorna egy f*s-kátrány "valami". Köze sincs a kereszténységhez, csak annyi hogy van egy jól hangzó név, és kész)
Tehát ATV != Hit Gyülekezete
!=: nem egyenlő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!