Nektek mi a véleményetek a televangéliumról?
Ha speciálisan ezekre értetted, akkor leírom erről a kettőről a véleményemet.
A 700-as klub kimondottan nem tetszik, mert erősen politizáló műsor. Szerintem az Evangélium hirdetésének nem a republikánus párt népszerűsítéséről kellene szólnia. Márpedig sokszor arról szól esetükben.
A hitgyülivel inkább teológiai szempontból nem értek egyet. Bár ha a 700-as klubb esetén fő érvem volt, akkor itt is érdemes megmelíteni, hogy az egész politikával átitatott. Időnként szoktam nézni.
Hogy jót is mondjak, a kérdés-felet rész tetszik.
Köszönöm a válaszod! :)
Számomra a gyógyításról való bizonyságtétel is elég érdekes és amit a politizálásról és teológiáról mondtál abban is egyetértek veled.
Csatlakozom hozzátok #4 #5 válaszoló! :)
Maga a jelenség eléggé felkeltette a figyelmem ezért kíváncsi vagyok mások véleményére, ugyan is nem igazán láttam, hogy erről véleményt vagy kritikát fogalmaznánaj meg az emberek. Ezért azt gondolom lehet csak kevesen vannak úgy ezzel mint én.
A 700-as klubban is vannak jó dolgok, a tanúságtételek közül volt olyan, ami tetszett, de tényleg eléggé politizálós. Volt egy rész, ami Magyarországról szólt, éd ott Orbánt méltatta, tök gáz. Persze aki tudja, mi folyik itthon, az már egyáltalán nem tartja annyira keresztényinek az egész Orbán kormányt. -.-
A teleevangelizálás lehetne jó dolog is, de néha elég furán közelítik meg a témát, vannak olyan műsorok, amik már a "tedd a kezed a tv-re" keresztény verziójává kezdenek válni, inkább nevetségesek, mintsem, hogy megszólítsák az embereket.
Sokan nezik hidd el.
A politika pedig resze a Krisztus evangeliumanak.
Ha nincs megfelelo feltetel akkor evangelizalni sek lehetne. Akkor fontos? Eszak koreai nepnek jo lenne ha szabadon hallhatna az evangeliumot? Szerintek 9gen.
Véleményem szerint nem baj, ha a TV-ben is hirdetve van az Evangélium.
Hallja meg mindenki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!