Kedves hívők! Mi alapján döntöttetek a hitetek mellett?
Csak szimplán beleszülettetek a hitetekbe, vagy megvizsgáltátok a többi vallást is, mielőtt választottatok?
Ez utóbbi esetben miért éppen a jelenlegi vallásotok mellett döntöttetek, miért nem bármelyik másik mellett?
"De még mindig várom azokat a "bizonyítékokat", amik szerint én itt, vagy a linkelt másik kérdésben "hazugságot" terjesztettem a katolikus vallást illetően. Mert már többször kaptam sunyi megjegyzést ezzel kapcsolatban."
Annak illik bizonyítani, aki megfogalmaz egy állítást. Nagyjából most úgy néz ki a dolog, mintha án állítanám, hogy a kertemben sok rózsaszív egyszarvú póni legel, és bizonyísd hogy nem így van. Nekem kéne bizonyítani, hogy valóban ott legelnek.
Ha az lett volna a linkeden, hogy 1897-ben UFO-kkal tárgyalt a pápa, annak se tudnám bizonyítani az ellenkezőjét, holott elég valószínű, hogy ilyet nem tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!