Ha Krisztus nevében végeznék a hitetlenekkel az szembe menne Jézus akaratával?
"a vallásomat a kihalástól"
Ha Isten úgy látja jónak, hogy "kihaljon" úgy sem tehetsz ellene semmit.
Ha pedig nem engedi, akkor nem fog kihalni.
Egyébként képzeld el, ha Jézus, és az első követői, neki álltak volna gyilkolgatni, mert ellenük sok dolgot tettek.
Jézus azt mondta, hogy a keresztények a világban üldözöttek, és nem üldözők. Jézus nevéért szenvednek, mert nem ismerik azt, aki Jézust küldte.
a többit az előttem szólók hitelesen elmondták
Az ítélet hozása,és annak végrehajtása pedig Istennek, és a felhatalmazott királyának Jézusnak a hatáskörébe tartozik. Ha ezt megszeged, akkor felülbírálod Isten törvényeit, és akkor nem a Törvény megtartója, hanem annak bírálója vagy. Ezzel azt a személyt is bírálod, aki hozta azt.
Ezt nem veheted el tőlük, ezt a jogot senkinek nem engedi át.
Egyébként nem rosszindulatból mondom, de sajnos nem értetted meg Isten szavát, sem azt mit jelent keresztény életet élni Sátán világában.
(Máté 26:52) . . .Tedd vissza kardodat a helyére, mert mindazok, akik kardot fognak, kard által vesznek el.
(Héberek 10:30) 30 Mert ismerjük azt, aki így szólt: „Enyém a bosszú; én megfizetek”; . . .
Isten hűséges szolgáinak imádata soha nem hal ki, mert ezt Isten garantálja.
Kedves Kérdező.
A Te gondolkodásod egyforma, az inkvizítorok idejében élőkkel.
S most nem azért írom a következő sorokat, mert bárminemű sértegetést szánok neked.
A hatalomra jutott egyházak, pont ezért öltek meg olyan valóban Keresztény életet élőket, mert nem fogadták el, hogy a bibliában leírtak ellenére alakítottak "vallásirányzatot"
Isten tiszta imádata azt jelenti, hogy nem engedhetőek meg olyan elemek benne, amit Isten nem fektetett le a szavában.
Mária, egy tökéletlen bűnös Nő volt, aki ugyan úgy kellett vinnie áldozatot a Fia születése után, mint bármelyik asszonynak, aki elsőre fiút szült.
Nem beszélve arról, hogy Jézus helyre igazította az anyukáját, és soha nem emelte egyenlő szintre sem magával, sem az égi Atyjával.
Jézus az Atyja nevét jött megszentelni, helyre állítani az Istennek járó igaz imádatot, illetve hogy Ádám utódainak, akik elhiszik ezt, lehetőséget adjon a Földi örök élet helyre állítására, ezért halt meg.
A bálvány imádat, halálos bűn, együtt említi a paráznasággal, gyilkossággal, és sok egyéb dologgal.
Istenhez csak egy úton imádkozhatunk vagy Közeledhetünk, és erre csak Jézus kapott szerepet mint Közben járó.
Senki más nem.
Javaslom, hogy inkább vizsgáld meg, hogy amit hiszel, vagy ahova most tartozol, valóban egyezik-e az Istennek járó tiszta imádatról szóló írásoknak.
Mert lehet, hogy akit megölsz, Krisztus követője, de Ő is bele esett abba a hibába, hogy helytelenül akarja kimutatni, hogy nem ért más vallással együtt.
Jézus nem tenne ilyet soha.
Kérdező!!
az ilyen 23-24-es félék többek ártanak a keresztényeknek és a kereszténységnek, mint azok a vandálok, akik összetörnek egy-egy szobrot - ez köztörvényes bűntény és meg is büntetik világi bíróság előtt. A 23 -24 bálványozó "bűnös nőző" közbenjárózó téveseszmékkel terhelt véglények meg nem is tudják, mekkora bűnt követnek el az EMBEREK ellen és nem is büntetik őket - látszólag.
Egyszer azonban majd mindenki ott áll Krisztus Pantokrator előtt és minden gondolatáról, szándékáról, szaváról és tettéről számot kell adnia. Pont csak a kérdezőnek írtam, nem érdekel másnak a reakciója.
Többek közt ezért is kértem, ne menjünk bele itt - lám, nem sikerült megértened, amit írtam, fejezd be, marhára túlliheged és kiforgatod értelmetlenül a szavaimat. Az én szavaimért én felelek, te ne törődj vele.
Nem arról volt szó, hogy "gyilkolni lehet" - nem is írtam ezt, mást írtam, ne tegye.
Arról van szó, hogy úton útfélen előbukik az emberekből a katolikusok szidása, és bűnbankot akarnak belőlük, egész szekták szakosodtak erre! - ez unalmas
és JOBBAN ÁRT, mint ha valaki összetör egy szobrot (megvan? tehát nem gyilkol, hanem összetör egy szobrot).
És most hallgassunk egy szép ortodox éneket
Angyali üdvözlet, az Istenszülőhöz
vagy ezt, ez jó, lehet gyakorolni a görög szöveg olvasását is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!