Sátánista akarok lenni, hová kell leadni a regisztrációs kérvényt?
Nem regisztrációs kérvény kell, hanem beavatási szertatás.
Ajánlom a Spirit of Eridu nevű weboldalt. De ha még ezt se tudtad, akkor honnan tudod, hogy Sátánista akarsz lenni?
Nem tudom melyiket kéne gyakorolni, mellesleg azt se tudom mi az a beavatási szertartás.
"Miért jó neked,ha a vesztes oldalhoz csapódsz?"
Miért hiszed, hogy a sátánizmus eleve vesztes oldal?
A Biblia előre megjövendölte, hogy Sátán el fog pusztulni:
Jel. 20:10.
És az ördög, a ki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, a hol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké.
Ezenkívül Jézus embergyilkosnak nevezte a Sátánt. Mi vonz téged a sátánizmusban?
Ne haragudj már, de ha semmit sem tudsz a Sátánizmusról, akkor, miért gondolod azt, hogy az akarsz lenni?
Én az vagyok, de én nagyon sokat olvastam és tanultam, míg az lettem.
Az hogy nem tudod, milyen ágai vannak- legalább az alapokat- azok mit képviselnek, addig nem vagy alakalmas Sátánistának.
Ez, -bocs de - nem a lelki szegények vallása, hitrendszere.
Ne érts félre, de ez a komment egy kicsit megdöbbentő.
Ha valóban így van, akkor a Sátánizmus nem neked való.
"Ne haragudj már, de ha semmit sem tudsz a Sátánizmusról, akkor, miért gondolod azt, hogy az akarsz lenni?"
Nem haragszom. Én csak azért akarok az lenni, mert még a Disney is "állítólag" az, mellesleg illik az imidzsemhez. Egyébként tegnap óta tanulgatom az alapokat, de még így sem tudom eldönteni milyen sátánista akarok lenni.
#9 Értem a Biblia jövendőlte... Mond már keresztények miben jobbak a sátánistáknál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!