Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért pont Izráelt választotta...

Miért pont Izráelt választotta az Isten a népének?

Figyelt kérdés
Vagyis Egyiptomot,ha jól tudom.az Ószövetség szerint
2018. ápr. 13. 17:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
Ha már elhisszük a mesét,akkor a mezopotámiai Ábrámot választotta,később lett Ábrahám...
2018. ápr. 14. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Mármint az az isten választotta így. Allah, Buddha és a többiek nem ezt a földet választották. Olvass olyanokat és megvilágosodsz.
2018. ápr. 14. 22:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Annak a nagymagyarnak: az oseink poganyok voltak, ez mar nem romaiak altal irt tortenelem, hanem leletekkel alatamasztott okossag. Nem ertem h miert olyan nehez ezt elfogadni. Pogany - nem vallastalan... volt vallasunk. Egy primitiv dolog amirol keveset tudunk. De persze hogy volt.

Kereszteshadjaratok: konkretan Kálmán kiralyunk verte tönkre az egyiknek a felét, amikor a Szentföld fele tarto paraszt csürhe rablóhadjáratba ment át.

De teny, tamogattuk alapvetoen azokat a marhasagokat, embereletekkel a semmiert (bar fuszerek lettek belole). Csak ez nem ide tartozik, akkor mar ketszaz eve keresztenyek voltak a magyarok (ha jol emlekszem de evek ota nem olvastam errol, Kalman ominozus kozbelepese 1196 fele volt). . .

Utolso: annyi kozunk van a pogany magyarokhoz genetikailag mint egy arabnak vagy szefárd zsidonak aki sosem jart europaban. Gyakorlatilag totalisan kicsereptuk a genetikai allomanyunkat az ezer ev alatt, semmi kozunk hozzajuk, csak ugyanott elunk. Kqgyarorszag Europa szelen gyakorlatilag egy átjáróház volt. Es meg most is az. . .

2018. ápr. 16. 02:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Jo hir h igazam volt a datumot illetoen, rossz hir h elgepeltem; 1096ban verte szet a kereszteseket. Nem 1196ban, csak hanyagul gepeltem. My bad.
2018. ápr. 16. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!