Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi történik olyankor ha...

Mi történik olyankor ha valaki a vallása miatt nem ehet meg valamit például a disznóhúst, és azt hazudva hogy nem disznóhús átveri valaki és tudtán kívül megeszi?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 1. 19:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Mivel a herpesz egy lappangó vírusos betegség, ami nem múlik többnyire el, csak tünetei nem mindig jelentkeznek, ezért megnyugtatlak, nem a téliszalámitól volt. Ami egyébként igen finom, sajnálatosan elég drága szalámi.

2018. ápr. 3. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

#9, te ezt a baromságot tényleg el is hiszed?

Arra nem kérted, hogy nappal táplálkozzon?

2018. ápr. 4. 00:02
 13/16 követ62 ***** válasza:

Kedves #11.

Irtam, hogy nemtudom attól jött-e ki, de érdekes, hogy mindkét esetben rögtön másnap. Holott ritkán van neki és csak akkor, ha beteg.

Természetesen minezeket amit leirtál tudom a herpeszről.

Hogy miben hiszek, vagy miben nem ahhoz SEMMI KÖZÖD!

Adott egy kérdés én pedig válaszoltam.

Azt hogy mit tartok vagy mint nem az én dolgom. Azt is leírtam, hogy a gyerekre nem eröltetem rá.

Az pedig VITATHATATLAN TÉNY, hogy a mai táplálkozástudomány bizonyította (mindenféle vallásos háttér nélkül), hogy a disznó hústól sokféle betegséget lehet kapni.

Akkor lehet, hogy mégis csak Istennek van igaza azzal, hogy megtiltotta az evését?

És lehet, hogy te beszélsz butaságokat nem én?

2018. ápr. 4. 07:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Apám, mennyi esze lehet valakinek, ha ma, 2018 - ban azért nem eszik meg valamit mert "azt tiltja Isten"?

És az ilyen szavazni is fog...Mondd azt, hogy nem szereted vagy herpeszed lesz, vagy befosol tőle. De hogy tiltja Isten? Melyik? A keresztényeké pl. nem tiltja.

Én megeszem 30 deka szalonnát legfeljebb a koleszterinem ugrik meg.

2018. ápr. 4. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:

#13 vicces, hogy más döglött állatot meg bogarat pedig meg lehet enni.

Nem mondom, hogy a vegán élet lenne az abszolút követendő.

Inkább szomorú, hogy ilyen világba lettünk teremtve, ahol olyan dilemma gyötör mindig, hogy helyes-e legyilkolni egy élőlényt vagy döglötten kell megenni.

2018. ápr. 4. 19:05
 16/16 követ62 ***** válasza:

Kedves HakapesziM és Lucifer-666.

És mindenki aki úgy gondolkodik mint ti.

Szerintem fogalmatok sincs mitől hal meg ma magyarországon a legtöbb ember?

És szerintem nemsokat tévedek, ha azt mondom ugyan ez a helyzet a nyugati típusú világban.

Akkor nézzétek!

[link]

Mid a két ábrán a nagy sárgakört nézzétek!

Vajon mitől alakulnak ki ezek a betegségek? Ráfogják a gyorskajákra, mozgásszegény életmódra, chips-ekre stb.

Miért? Üzletpolitika. De egészségtelen ételt othon is lehet készíteni DISZNÓBÓL.

Viszont, ha egy ilyen betegségben szenvedő beteg be meg az orvoshoz kapásból azt sorolja neki az orvosa: "Szokjon le a dohányzásról, alkoholról (persze ez attól függ ki mit fogyaszt), zsíros húsokról. Egyen több zöldséget, gyümölcsöt és inkáb fehér húst (baromfit), halat stb.

Itt viszont felmerül bennem egy kérdés. Ha a felsorolt dolgok segítenek a beteg gyógyulásában akkor nem logikus, hogy hatékonyabban segít a megelőzésben?

EZEK TÉNYEK!

Senkinek nem kívánom, de ha oda jutntnátok gondolkodjatok el ezen, ha tudtok és nem kaptatok agyvérzést, vagy infarktust.

Sajnos én még mindig eszem (döglött állatot ;D), baromfit, halat.

Törekszem leszokni és az édeni étrenden élni. Remélem sikerül.

Nemtudom ez a hölgy hívő-e, de nemszámít. Viszont hűen bizonyítja, hogy mi a legjobb táplálék az ember számára.

https://www.youtube.com/watch?v=eRBITIhIvw8

És milyen jó kontraszt mellette a férje.

Nem mondom, hogy ennyire kéne rá állni erre az étkezésre, de ha csak elhagynánk a húsokat már sokat tennénk az egészségünkért.

És a magyar viszonyokban is meg lehet találni a megfelelő étrendet.

2018. ápr. 4. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!