Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek Isten hogy fog...

Szerintetek Isten hogy fog dönteni Stephen Hawking sorsáról?

Figyelt kérdés
Mert ma halt meg állitolag sajnos Ő is be fogadja e az örök életbe vagy kárhozatra jut ?
2018. márc. 14. 13:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%

"Ne ítéljetek és nem ítéltettek; ne kárhoztassatok és nem kárhoztattok"

(Lukács 6:37) nem a mi dolgunk ezzel foglalkozni, az ítélet az Úré.

Nyugodjék békében.

2018. márc. 14. 15:19
 12/24 A kérdező kommentje:
Megesik az ilyesmi
2018. márc. 14. 15:40
 13/24 anonim ***** válasza:
53%
#9 ámen, én is remélem hogy megbocsátott neki
2018. márc. 14. 16:09
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Nem a mi dolgunk, ezért teljesen felesleges latolgatni a dolgot. Majd Krisztus megítéli élete és szíve alapján, ahogy mindenkit.
2018. márc. 14. 17:16
 15/24 követ62 ***** válasza:
65%
Ezt EGYEDÜL Isten tudhatja. És amikor oda kerülünk mi is megtudjuk.
2018. márc. 14. 21:35
 16/24 anonim válasza:
55%
Szerintem Isten megmutatja neki, hogy teremtette az univerzumot, a természet törvényeit, és elviszi Hawkingot egy nyújtott 7végére, a Tejútrendszer közepén levő szupermasszív feketelyukhoz. Steve megvilágosul és Einsteinnel lektoráltatva megfilmesíti az egész élményt, eladva az HBO-nak!
2018. márc. 14. 22:16
 17/24 anonim ***** válasza:
38%

Én nagyon sajnálom Hawkingot tudom, hogy beteg volt meg öreg, de én még reméltem, hogy összehozza a mindenség elméletét! Nagy rajongója vagyok és nekem hiányozni fog.

Neki már nincs sorsa, meghalt és nincs tovább.

Ahogy ő is mondta, "ez az egy életünk van"...

2018. márc. 14. 22:28
 18/24 anonim ***** válasza:
38%

:D

És arra hogy ez az egész őrület amiről beszéltek létezik mi a bizonyíték?

2018. márc. 14. 23:19
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező,ez a kommented egy korrekt válaszra: "De lehet add neki még egy esélyt a megváltozásra ezt nem tudhatod biztosan emberként hogy Ő hogy dönt a sorsa felől " és ez a kérdésed: "Szerintetek Isten hogy fog dönteni Stephen Hawking sorsáról? "

Minek kérdezed meg,ha utána leugatod a válaszolót,hogy nem tudhatja? Egyébként keresztényként szörnyen ízléstelennek tartom,amikor valaki halálát a kereszténység gyalázására használják,mint a veronai balesetnél is,de komolyan kérdem,mit vagy felháborodva,ha valaki nem azt írja,hogy a mennybe jut? Most akkor ateista volt és nem kért Istenből,vagy mégis kellett neki? Mert ha nem kért belőle,akkor miért is lenne ott vele? Döntsük már el végre,hogy kell-e nekünk Isten,vagy nem,de utána ne sírjunk,ha a döntésünk alapján ítél.

2018. márc. 15. 16:49
 20/24 A kérdező kommentje:

Kedves Merete: Nem akartam hogy bárki is félreértse egy gondolatomat senkit sem akartam le ugatni és nem is fogom le ugatni máskor se csupán csak el mondtam egy saját véleményt én is.

Mert tudomásom szerint nem tiltja a szabályzat hogy a kérdező nem mondhatja el a saját véleményét csak azért mert másnak nem tetszik nem kell kötekedni.

2018. márc. 15. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!