Hol van ez megírva a Bibliában?
Szia!
II. Mózes 4:10
És monda Mózes az Úrnak: Kérlek, Uram, nem vagyok én ékesenszóló sem tegnaptól, sem tegnap előttől fogva, sem azóta, hogy szólottál a te szolgáddal; mert én nehéz ajkú és nehéz nyelvű vagyok.
Üdv. Péter
Zakarias.
Mert mind hitetlenseget beszelt. Hogy neki nem lesz gyermeke blabla. Pedig nagyon akart volna.
De a feleseget meghallgatta ax Ur es idos volt mar nagyon megis teherbe esett.
Zakariast muszalj volt elhallgattatni es addig nem tudott beszelni mig a gyermek meg nem szuletik.
Es tudod miert ? Mert Isten ugy adta hogy ha vmit hittel kimondasz az megtortenik.
Es igazibol nem lehetett volna gyermekuk ha mind a hitetlenseget szolja. Isten azt adja amit kimondunk. Tehat ezert volt becsukva a szaja, mert hatalom van a nyelvben.
Kereszteleő Janos miutan megszuletett megnyilt Zakarias szaja-tudott beszelni
Jeremiás is küzdött ilyen problémával.
(Jeremiás 1:6) 6 De én ezt mondtam: „Ó, jaj, legfőbb Úr, Jehova! Nem tudok én beszélni, hiszen gyermek vagyok még.”
Jer 1,6 a Károli fordításban:
És mondék: Ah, ah Uram Isten! Ímé, én nem tudok beszélni; hiszen ifjú vagyok én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!