Honnan tudhatom, hogy nem én vagyok Isten?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne cáfolni?2018. márc. 8. 15:02
1/12 anonim válasza:
Mert Isten nem felejtené el, ha véletlenül teremtett egy egész univerzumot:D Ő képes lenne emlékezni rá, sok idő távlatából is, annál is inkább, hogy őrá nem hat az idő, ő az idő fölött áll, sőt, még azt is ő teremtette (vagy az nincs is, csak illúzió) !:) Plusz, állítólag csak úgy tudott teremteni, ha önmagát osztotta föl, mert rajta kívül nem volt semmi. Szóval te is Isten vagy, meg én is, meg mindannyian; sőt még egy vasdarab is Isten része:) És Isten nem lakozik kézzel csinált templomokban- mondta állítólag Jézus, hanem bennünk van, mindannyiunkban. :)
2/12 anonim válasza:
*Ja és ő biztos nem hadonászik össze-vissza a saját varázserejével, szóval tök tudatosan hozta létre az egész Univerzumot, meg mindent:) Ő tudatos, precíz:)
3/12 anonim válasza:
Pl. hogy megkérdezted. ez már bizonyítja.
De másik is van: el tudsz képzelni nálad nagyobbat? (nem méretben)
Vagy: te befolyásolod a téridőt, vagy bele vagy zárva? (bocs, csúnyán fejeztem ki magam)
Vagy: nem volt időbeli kezdeted
Vagy: önmagad erejéből, önmagad által létezel
vagy: mindennek te vagy az első oka
stb.
4/12 anonim válasza:
Onnan, hogy én vagyok az ISTEN. 👌
Ennyi
-Mindenható
5/12 anonim válasza:
Bele van nyomtatva a személyidbe, hogy mikor születtél, Isten meg öröktől fogva van.
6/12 anonim válasza:
Először definiálni kell, mit is értesz isten alatt!
7/12 anonim válasza:
Egy mondás szerint "Isten minden imát meghallgat."
Imádkozz, és teszteld, ki hallja.
Te hallod? Akkor te vagy Isten. :)
Bizonyítás level 2000.
8/12 anonim válasza:
Ha a semmiből idevarázsolsz elém pár palacsintát, akkor elkezdhetünk rajta gondolkozni.
9/12 anonim válasza:
Hát kérdező,szerintem elég egyértelmű. Mindentudó vagy? Tudsz pusztán egy gondolatoddal teremteni,hogy az meg is jelenjen előtted? Teljhatalmad van minden fölött? Hm,de jó neked,bárcsak én is tudnám ezt.
10/12 anonim válasza:
mindenki isten ezt az egész univerzumot azért teremtette hogy játszhasson és te is ezért vagy itt hogy játsz az univerzummal és hogy megtapasztald ezt az egészet :D További jó játékot
-Isten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!