Ti végig néztétek volna a keresztrefeszítést, ha abban a korban éltetrk volna?
Kedves Kérdező!
Egy lettél volna a tömegből. Tehát tulajdonképpen a puszta egyetértéseddel bekerültél a Bibliába. :)
Nőként nem tudom, de egyébként mivel ez akkor nem volt egy nagy különlegesség - nem csak Jézus halt meg így - ezért lehet, hogy megszokható lenne a látvány.
Ha beszóltál volna, akkor egy lettél volna a tömegből. Képzeld, ha mondjuk nem a szokásos sablonokat szóltad volna be, azt a sok unalmas dolgot, amit mindenki mondott, hanem pl. más lettél volna, mint a tömeg és mondjuk megpróbáltad volna megvédeni? Akkor inkább bekerültél volna a Bibliába... :))
BBKristof!
:D Ez egy nagyon korrekt válasz!
Köszi! :)
Én is végig nézném a halálodat ha abban a korban "éltetrk volna" mint te de elnézve a kérdésed alapján olyan fejlett inteligencia szinttel rendelkezel, hogy te már a távoli jovoben kell hogy élj.
Hatalmas troll vagy így tovább, idejossz hergelni szegény keresztényeket mert tudod hogy úgysem szólnak vissza, de rabsztál mert én nem vagyok az :D
" Én végignéztem volna, ahogy szenved Jézus. Sőt, még be is szóltam volna neki, hátha bekerülök a bibliába. "
Tudod,az is épp egy ugyanolyan kegyetlen kínzási módszer volt,mint amilyenek ma is vannak,és aki ezt élvezettel nézi és még köpköd is a szenvedő emberre,azt hívják elmebetegnek,ne büszkélkedj vele ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!