Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi tortent Vona Gaborral? Az...

Mi tortent Vona Gaborral? Az egyik legrasszistabb emberből, hogyan lett muszlim? (vagy legalábbis a heten ugy vallotta)

Figyelt kérdés

2018. jan. 28. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%

Nem igaz egyik feltevés sem.

Az egy 2005-ös szeminárium egy török egyetemen, csak meghívták egy történészeti előadást tartani. Az hogy törökül szólal meg valaki azért miért kell egyből jumurdzsákozni, muszlimozni, ali csorbadzsizni? Ha meg a szerbeknek tartott volna előadást, akkor meg megy a csetnikezés, láncos kutyázás?

2018. jan. 29. 11:04
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

# 10/11 Időpont tegnap 22:14

Tessék, itt van mindjárt 20:

[link]

# 11/11 Időpont ma 11:04

Az a video 2003-as. De nem az a fontos, hogy milyen nyelven, hanem, hogy mit mondott. Ezt momndta:

"az iszlám az emberiség utolsó reménye" - [link]

[link]

De ez van a jobbik angol nyelvű oldalán is: [link] :

Igaz, ebben kijelenti, hogy rkat-ként mondja.

"I declare that today the mankind’s last remaining bastions of traditional culture- experiencing the transcendent in everyday life- is the Islamic world. I say this as a Roman Catholic man.)"

2018. jan. 29. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
27%
Értem. Tehát akkor Vona Gábor rasszistának számít, mert szerinte az iszlám egy klassz dolog, és nem pedig "minden muszlim terrorista".
2018. jan. 29. 18:39
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

# 13,

Nem érted.

Vona Gábor rasszizmusát azok az idézetek mutatják, melyek a következő linken levő cikkben találhatók:

[link]

2018. jan. 29. 19:38
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
Elolvastam, de a nagy részük szerintem puszta tények. Vagy szerinted a cigányok soha nem követnek el egyetlenegy bűntényt sem?
2018. jan. 29. 19:46
 16/23 anonim ***** válasza:
14%
A Vonától származó idézetek a megnevezett linken (van ott mástól is bőven) szerintem rendben vannak ténymegállapításként (bár a gyilkosságos azért elég meredek, de a mögött inkább populizmus, mint valódi rasszizmus van szerintem), és egyébként konkrétan ez a cikk is alátámasztja, hogy messze nem nevezhető a legrasszistábbnak, ha meg nem ismered el a cigánybűnözés (és az egyéb cigányokra jellemző szociális problémák) létezését akkor vagy szemellenzős vagy, vagy az ország egy szerencsésebb részére születtél.
2018. jan. 29. 22:37
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Vona Gábor mecseteket építtetne Magyarországra!

[link]

2018. jan. 30. 10:58
 18/23 anonim ***** válasza:

Mecseteket építene? Az nem zavar titeket, hogy már most vagy tizenöt mecset van Magyarországon?

[link]

Dehát mit csináljunk, ha a fidesznek(=hitgyülinek) bántja a csőrét a vallásszabadság...

2018. jan. 30. 15:27
 19/23 anonim ***** válasza:
A Balliknak (=szcientológusok) bántja a szemét az igazság.
2018. jan. 30. 15:45
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

Hiába trollkodsz, azt nem tudom letagadni, hogy a fidesz százmilliókkal támogatja a hitgyülit. Ahogyan azt sem lehet letagadni, hogy a muszlimgyűlölő oldalak 99%-át a hitgyüli irányítja (atv, hetek, periszkóp stb).

A szcientológusos mesédet nem tudod alátámasztani.

2018. jan. 30. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!