Hogyan tudott Jézus a vízen járni?
Jézus 100%-ban Isten volt,és 100%-ban ember,de isteni képességeit,csupán mások szolgálatára használta.
Mint Isten,egy házba úgy is be tudott menni,hogy az gondosan be volt zárva.(A tömör falon keresztül jutott be.)
Tudta, hol voltak leverve a cölöpök XD
Na jó, viccen kívül: a Holt-tengernek nagyon magas a sótartalma, és bár a vízen járás azért túlzás, de ha belefekszel, simán fenntart a felszínen, nem merülsz el benne. Innen már nem olyan nehéz eljutni odáig, hogy Jézus járt a vízen. :-)
Kedves 5-s hsz
Számodra azért tündérmese a Biblia, mert nem ismered a szerzőjét.
Minen esetre az amit írtál, arról ír a Biblia:
2Korintusz 4:3, 4
"Ha leplezett a jó hír, melyet hirdetünk, azok között leplezett, akik elpusztulnak, akik között ennek a világrendszernek az istene megvakította a nem hívők elméjét, hogy ne lássák annak a dicsőséges jó hírnek a fényét+ amely Krisztusról szól, aki teljesen olyan, mint Isten."
Szia
Úgy, ahogyan a halottakat fel tudta támasztani, a betegeket meggyógyítani....
Hatalma van a természeti erők felett is.
De azért képzeld el a jelenetet.
Márk 6:49 " Amikor meglátták őt a tengeren járni, ezt gondolták: „Képzelődünk!” És felkiáltottak.
Jézus ezekkel a szavakkal nyugtatja meg őket: „Bátorság! Én vagyok az, ne féljetek!” Péter erre így szól: „Uram, ha te vagy az, parancsold meg nekem, hogy menjek oda hozzád a vízen.” Jézus ezt válaszolja: „Gyere!” Péter kiszáll a csónakból, és a vízen járva elindul Jézus felé. De amikor a szélviharra figyel, megijed, és süllyedni kezd. Így kiált fel: „Uram, ments meg!” Jézus kinyújtva a kezét megfogja Pétert, és ezt mondja neki: „Kishitű, miért kételkedtél?” Máté 14:27–31.
K.Zitus !
Ma miért nincs olyan csoda,hogy valaki Jézust utánozva a vízen jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!