Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy 15 évesen meghalt kislánny...

Egy 15 évesen meghalt kislánnyal mi fog történni a túlvilágon?

Figyelt kérdés

Anyukám mondta ezt a hírt nekem tegnap este hogy egy munkahelyi ismerősének egy anyukának sajnos meghalt a lánya.

Az orvosok szerint már menthetetlen volt az állapotát tekintve.

Mi fog történni vele ?

2018. jan. 23. 13:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Ha meghalt, akkor már semmi.
2018. jan. 23. 14:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Értem
2018. jan. 23. 14:05
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Mire gondolsz pontosan? Vallástól függően más elméletek vannak a túlvilágról és persze vannak olyanok is, akik az egészben nem hisznek. Az igazságot idővel mindenki magának fogja felfedezni.
2018. jan. 23. 14:09
 4/18 anonim ***** válasza:
58%

Gondolom nem véletlenül tetted fel vallás kategóriában a kérdést.

Istenhez tér, ahol örök életben részesül. Néhány szentírási vers alapján előtte megtisztul még.

2018. jan. 23. 14:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Hát például ha lehetősége nyílik rá például látni fogja e az angyalokat vagy érezni lehetne-e az idő végtelenségét
2018. jan. 23. 14:12
 6/18 anonim ***** válasza:
42%

4: ezt te is tudod, hogy nem igaz.

Kérdező: mi ezt nem tudjuk. Nem fogom azt hazudni, hogy teljesen biztosan a mennyben van. Azt sem, hogy a pokolban. Semmit sem lehet erre mondani, mert nem tudjuk.

2018. jan. 23. 14:13
 7/18 anonim ***** válasza:
71%

"4: ezt te is tudod, hogy nem igaz."

Mármint mi nem igaz? Ha nincs hited Krisztusban, az a te dolgod, én nem kényszerítettem rád. Hogy nektek vagy nekünk volt igazunk végül, majd egyszer kiderül.

2018. jan. 23. 14:15
 8/18 A kérdező kommentje:
Ez is igaz végül majd egyszer kiderül
2018. jan. 23. 14:22
 9/18 anonim ***** válasza:
16%

Kedves Kérdező!

Nem szépítem a dolgokat, így fehéren-feketén leírom amit én tudok. Ha a szóban forgó kislánynak még életében megadatott az a lehetőség, hogy Isten gyermekévé váljon, vagyis volt rá lehetősége, hogy megismerje Istent, megbánja bűneit és megtérjen, de ezt visszautasította, akkor sajnos az örök kárhozatra került. Ha megtért vagy ha nem volt alkalma megtérni, mert nem hallott Istenről (ezt mondjuk nem tartom valószínűnek), de jó ember volt, akkor üdvözült, utóbbi esetben Isten nem a hit alapján ítél hanem a cselekedetek által, de nem ez a jellemző.

Ezért kell nagyon komolyan venni Isten hívását, mert nem tudhatjuk, hogy ha visszautasítjuk, lesz-e következő alkalom.

2018. jan. 23. 14:34
 10/18 követ62 ***** válasza:
31%

Azt egyedül Isten tudja, mert csak Ő lát mindenki szívébe.

Az biztos, hogy Jézus visszajöveteléig a sírjában pihen, nyugszik, vagy ahogy Jézus fogalmazott "alszik".

Amikor Jézus újra visszajön dől el mindenki sorsa. Így az övé is.

De legyen vigasztaló Isten igazságos és jóságos.

2018. jan. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!