Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha keresztény vagyok, akkor...

Ha keresztény vagyok, akkor ezt nem szabad?

Figyelt kérdés
Mondjuk tetszem azt összejövök valakivel pl. 12, vagy 13 évesen, akkor bűnös vagyok?Ateisták kíméljenek.

2018. jan. 20. 16:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
What?? Mért ne lenne szabad, mért lennél bűnös? Nyugodtan járj egy veled egykorú fiúval, csak ne feküdjetek le. Ezt nem csak vallási szempontból mondom, hanem mert az életkorodból adódóan nem is vagy még érett rá.
2018. jan. 20. 17:01
 2/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy fiú vagyok, és lány tetszik :D
2018. jan. 20. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Kérdező,

Attól függ, mit jelent nálad az "összejövök"?

Ha találkozást, beszélgetést jelent, akkor nincs ezzel semmi baj.

Ha szexuális tartalma van, akkor a Biblia szerint ez bűn. Az emberek szerint nem, de most látom nem is ez a kérdés. Isten ezt bűnnek tekinti, és ha meg akarod magad őrizni tisztán, akkor megkeresed az igazit, akivel le tudod élni az életedet, és vártok a házasságkötés napjáig, és a nászút lesz az, ahol szexuális értelemben megismeritek egymást.

2018. jan. 20. 17:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem szexuálisan értettem
2018. jan. 20. 17:23
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp se feküdj le vele.
2018. jan. 20. 17:33
 6/19 A kérdező kommentje:
Azt nem is szeretném :D
2018. jan. 20. 17:41
 7/19 anonim ***** válasza:
95%

Márcsak ezért se feküdj le vele:

[link]

:D

2018. jan. 20. 18:11
 8/19 A kérdező kommentje:
Remélem azért azt nem gondoltátok, hogy 14 év alatt szexuális kapcsolatot fogok létesíteni :D
2018. jan. 20. 18:35
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
Természetesen nem bűn! :-)
2018. jan. 20. 21:21
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

Egy keresztény fiatalnak,jó,ha megtanul kommunikálni a másik neművel.Jó,ha kapcsolatuk több,mint barátság,azonban ez annak a veszélyét is magában hordozza,hogy szexuális vágy is beindul a másik felé,ami bűnt eredményezhet.

Ezt fontos tudni,amikor barátkozol,és fel kell erre készülni,meg kell beszélned a barátnőddel.

Ha egy fiatal,a gyakorlatban nem készült fel egy tiszta szerelemre,könnyen elsodorhatja a nemi vágy a bűnbe.

A testi érintés mértékének határa egyénenként változó,és változtatható.

(Némelyek bedughatják betanított oroszlánjuk szájába a fejüket,míg mások,csak rácsokon keresztül szemlélhetik az oroszlánt.A serdülők másik nemmel való barátkozásának szerepe hasonló az oroszlán idomításhoz,ami szintén nem veszélytelen.)

2018. jan. 20. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!