Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak csodák amik nem rég...

Vannak csodák amik nem rég vontak?

Figyelt kérdés
Ùgy emlèkszem voltak olyanok hogy elkezdett "sírni" egy kèp vagy szobor vagy hallottam hogy talàn 2004 be ben is volt valami Csíksomlyon .Ilyenekre gondolok .

#vallás #Csodàk #làtnok
2018. jan. 9. 18:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Igen, pl 2013 ban egy lengyel templomban történt eukarisztikus csida anikor az ostya aldoztatas kozben leesett majd ahogy kellett a plebanos elletta es verezni kezdett. Olvass utanna
2018. jan. 10. 12:08
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Csoda, hogy a 11-eshez hasonló hiszékeny és buta embereknek nem okoz gondot a levegővétel és a gyakorin való válaszolás együttes cselekedete.
2018. jan. 10. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz benne, hogy vannak. Csupán attól függ, hogy elhiszed vagy sem.

Megannyi gyógyulás történt az elmúlt évtizedben amelyek orvosi szemszögből is "csodának" számítanak. Hogy Isten beavatkozása volt-e vagy sem? Az vitatható dehát Jézus csodáit is vitatták, pedig a szemük előtt történtek.

Én hiszem, hogy az Úr ma is tesz csodákat, hiszen "Jézus Krisztus tegnap, ma és mindörökké ugyanaz." (Zsidók 13:8)

Minden videófelvételt én sem tudok kétségtelenül elhinni amit például a hitgyülisek tesznek, de nem mondhatom azt egyikre sem, hogy átverés vagy az ördög munkája, mert ha tévedek (és tévedhetek!) akkor az Szent Szellemet rágalmazom.

Ajánlom figyelmedbe a következő filmet:

Miracles from Heaven -Mennyei csodák 2016

Igaz történet, utánanézhetsz alaposabban is.

Ezt találtam hirtelen magyarul de angolul több helyen is írnak róla.

[link]

2018. jan. 10. 20:29
 14/15 követ62 ***** válasza:

Igen vannak.

Mert Isten ma is ugyan az Aki volt és lesz.

El mondhatnék a saját tapasztalataimból, de azt valaki vagy elhiszi vagy nem.

Viszont bár kb 60 éve történt az meg talán nem olyan régi.

És ami fontos jól dokumentált.

Nézd meg a Fegyvertelen katona című Mel Gibson filmet, plusz a dokumentum filmet (Fegyvertelen hős címmel nicelife.hu oldalon). Amit egy életrajz könyv alapján készült.

Olyan csodája Istennek amit még a hitetlenek, vagy másban hívők is elismertek és a legnagyobb kitüntetésben részesítették.

Szerintem nagyobb csoda, mint egy könnyezés (lásd a Katedrális című filmet). Bár lehet, hogy csak egy film, de elgondolkodtató.

2018. jan. 11. 11:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönom a vàlaszokat ! 20/F
2018. jan. 12. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!