Szerintetek mi lesz a kereszténységgel Ferenc pápa után? Állítólag Ő az utolsó pápa.
Figyelt kérdés
kereszténység,pápa2017. dec. 26. 01:18
1/41 anonim válasza:
Lesz következő, van még benne annyi pénz, hogy megérje csinálni.
2/41 anonim válasza:
Állítólag? Ki állítja?
Meg aztán mondták már néhányról, hogy ő lesz az utolsó.
Plusz, Ferenc pápa nem a kereszténység feje, szóval a kereszténység jövőjére nincs meghatározó befolyása.
3/41 anonim válasza:
Miért lenne ő az utolsó? Ugye nem valamiféle világvége-jóslat ez is? Én a röpke 31 évem alatt is megéltem már néhány "világvégét", aztán mégis itt vagyok. :)
4/41 anonim válasza:
Ferenc pápa sosem említette, hogy ő lenne az utolsó pápa. Ha ő nem tud ilyen fontos információról, ki más tudhatna? Senki. Szóval megnyugodhatsz, ha Ferenc eltávozik a mennyei hazába vagy lemond (bár ez utóbbit kétlem), akkor egy új pápát választanak Krisztus nyájának terelésére.
5/41 anonim válasza:
6/41 anonim válasza:
Ez akkora baromság. Ha azt mondom, a következő magyar államfő rózsa lesz, tuti találni az életében, vagy a nevében vagy a családjában bármit, amire a rózsa jelzőt rá lehet húzni. Ez a prófécia ilyen nostradamus féle borzalom. Nem is értem, hogy az ilyen cigány jóslást miért veszitek be?
7/41 anonim válasza:
Már egy ideje mindig "utolsó pápa" van.. Én meg úgy tudom, hogy akkor lesz világvége, ha elfogy a hely a Lateráni Bazilikában a pápák portréinál. De ott még van hely bőven... Most jajj, melyiknek higgyünk??
8/41 anonim válasza:
csak halkan jegyzem meg, hogy a kereszténység nem azonos a római katolicizmussal. A pápa csak a Római Katolikus Egyház feje, a keresztény egyház feje Jézus Krisztus.
9/41 anonim válasza:
Állítólag a pápa, Jézus Krisztus földi helytartója. Így van?
10/41 anonim válasza:
Nincs ilyen, ezt a címet saját magának adta. Nincs, és nem is lesz Jézusnak földi helytartója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!