Templomi koncerteken karitatív gyűjtés?
Figyelt kérdés
Nem vagyok templomba járó, de elmennék karácsonyi koncerteket hallgatni. Némelyeknél oda van írva, hogy a belépés ingyenes, de karitatív gyűjtést végeznek. Ez milyen a gyakorlatban? Ládával körbemennek? Mennyit várnak el? Nem nagyon van pénzem, de nem akarom, hogy beszóljanak.2017. dec. 16. 11:20
1/5 anonim válasza:
Gyakran egy persely van kitéve, amibe lehet adakozni.
Ha nem is sok ezret, de azért illik adni valamennyit, még ha nehezen is engedhetjük meg magunknak. Ha csak annyira tellik, akkor egy 500 forintost, ha többre, akkor többet. Ezt már mindenki maga tudja.
Bár nem koncert, de nálunk az énekkar mindig karácsonyi énekeket ad elő az éjféli mise előtt. Akár elmehetsz egy éjféli misére is, biztos neked is szép élmény lesz.
2/5 anonim válasza:
Senki sem fog szólni azért, ha tíz forintot dobsz be. Az is segítség. Gondolj bele, hogy van, aki el sem megy. Aki ott van és bedob, abban benne van a segíteni nyújtás vágya. Én dobtam már be kétszáz és tízezer forintot is. Az aktuális anyagi helyzetem adja az összeg nagyságát. És úgy szoktam bedobni, hogy senki se lássa mennyit adok.
3/5 anonim válasza:
Senki nem fog beszólni ha csak egy kétszázast raksz be. Te tudod hogy mi az ami neked az anyagi helyzeted és lelkiismereted alapján belefér.
4/5 anonim válasza:
Általában ki szokott állítva lenni egy persely, ahová önként annyit dobsz, amennyit szeretnél.
5/5 anonim válasza:
Az adományoknak sosincs limitált összege!
Nullától a csillagos égig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!