Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan élitek meg a december...

Hogyan élitek meg a december 6. -át?

Figyelt kérdés
2017. dec. 6. 14:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Jópofa polgári ünnep. Nem érinti Jézussal való közösségemet
2017. dec. 6. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Viccesen :) Mókás ünnep a Miki, mert nem hiszek benne, mégis vidámságot ad, talán mert egy kicsit visszahozza a gyerekkorom.
2017. dec. 6. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Felvettem egy mikulássapkát, és vittem csokit a csoporttársaimnak.
2017. dec. 6. 15:50
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem különösebben élem át az ünnepet, mert nincs gyerekem és én sem vagyok már gyerek. Ettől függetlenül egy szép ünnep, melyben Miklós püspökre emlékezünk, legalább is kéne emlékeznünk. Sajnos mint sok szép ünnepet, ezt is csúnyán eltorzította a globalizáció. A szegényeken segítő Miklós püspök helyett kaptunk cocás piros sapkás bohócot az északi sarkról.
2017. dec. 6. 16:17
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Szent Miklós püspök ünnepeként.
2017. dec. 6. 16:25
 6/14 anonim ***** válasza:
73%

Voltam ma reggel rorátén, a prédikációban meg volt említve Szent Miklós püspök. Rá gondolok ilyenkor, de nekem személy szerint a globalizált, rénszarvasos Mikulás meséje is tetszik. :)

Igazából már nem vagyok gyerek, és nekem sincs gyerekem, szóval annyira nem várom izgatottan a mai napot, de azért kedves szokásnak tartom. :)

2017. dec. 6. 18:04
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Hm,hát voltam ortopédián,mert gerincferdülésre gyanakodtam és ez egy kismamának nem túl előnyös,illetve védőnőnél. Semmi extra,egyik egészségügyi szakembertől a másikig mentem,ahogy szoktam is. Amúgy mit kéne a 6.-án megélni? Értem én,hogy Mikulás meg minden,de hogy jön ez a valláshoz? Ha Karácsonykor írnád ezt ki,azt még jobban megérteném.
2017. dec. 6. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:
31%
Ugyanolyan nap, mint a többi: páran jópofizni próbálnak, de mivel flegma vagyok, nem érdekel.
2017. dec. 6. 20:45
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Így van,amit csináltak ebből az ünnepből is már,semmi köze nincs sajnos ahhoz,amiről szólnia kéne,nincs mit megélni rajta.
2017. dec. 6. 21:02
 10/14 Pietrosol ***** válasza:
54%

Szia!

Hiányérzettel. Mármint.., mindenki nyünnyög, hogy mi ez, miközben az eredeti-,inkább emlékezés-, egy csoda felé tereli az embert.

2017. dec. 6. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!