Milyen weboldalakat szoktatok naponta akár többször is meglátogatni? (vallástól/felekezettől függetlenül, ateisták is írhatnak akár)
Figyelt kérdés
2017. nov. 14. 21:14
1/9 anonim válasza:
Akkor mi értelme volt ezt a kérdést ebbe a kategóriába tenni?
2/9 anonim válasza:
Na mindegy... Facebook, Gyakori, Youtube, E-mail fiókom
3/9 anonim válasza:
Facebook, gyakorikérdések, 777blog
4/9 anonim válasza:
Vallásos weboldalakra gondolsz? Nem nagyon olvasok olyanokat, de néha egy-kettő felbukkan az életemben.
Egyébként: facebook, gmail, gyakori.
5/9 A kérdező kommentje:
Nyilván elsősorban hívőkre vagyok kíváncsi :)
2017. nov. 14. 22:28
6/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy van-e valami jó kis oldal hívő társaim részéről, ami eddig elkerülhette az érdeklődésemet, de nem tartom kizáró dolognak azt sem, ha esetleg ateistától kapnék valami jó kis szösszenetet.
2017. nov. 14. 22:30
8/9 anonim válasza:
Előző: egész nap látni itt is, hogy hogy nincs a listában? 😂😂
Magam részéről: Facebook és gyakori.
9/9 anonim válasza:
444.hu
blog.hu
facebook.com
gyakorikerdesek.hu
index.hu
instagram.com
mangafox.me
wikipedia.org
youtube.com
Vallási oldalak közül ezt szeretem a legjobban, de hívőtársak alatt nyilván nem muszlimokra gondoltál:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!