Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyibe kerül CLEAR állapotba...

Mennyibe kerül CLEAR állapotba eljutni a szcientológusoknál?

Figyelt kérdés
Ha nem akarok OTVIII-as szintig eljutni, megelégszem a clear állapottal, akkor az kb. hány millióból lenne megoldható?

2017. nov. 7. 09:40
1 2 3
 21/29 T. Zoltán ***** válasza:
0%
A Szcientológiában nincs olyan tudás, ami bármilyen szinthez lenne kötve.
2019. nov. 20. 15:09
 22/29 anonim ***** válasza:
én csak azt tudom h van akinek 40 millió kevés volt
2020. jún. 2. 13:36
 23/29 anonim ***** válasza:
#22 És megtérült neki az a bizonyos befektetés bárhogy is? A szerzett tudással tett-e szert valami anyagi nyereségre, vagy csak belebeszélték, hogy na áprilid 23.-án nem voltál megfázva, de ha nem auditáltál volna, akkor bizony megfáztál volna, szóval ez nyereség?
2020. jún. 2. 15:14
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Ha kevés volt akkor hogyan térülhetett volna meg? Amúgy a szcientológia nem tudást ígér, legalábbis a Clear állapot nem erről szól. Nézz utána jobban annak, amihez hozzászólsz vagy amiről kérdezel, mert így még válaszolni se lehet rendesen.
2020. jún. 2. 15:31
 25/29 anonim ***** válasza:
50%

Dehogynem. Azt a tudást, hogy az elmédet maximálisan ki tudod használni, na meg tévedhetetlenséget a meglévő információk birtokában, és hasonló jókat. Magyarán nem hibázol a matekban az alapműveleteknél, tökéletesen helyesen írsz, ha tudod a szabályokat... és még sorolhatnám a csupa csoda dolgokat.

Egy tévedhetetlen ember szerintem elég gyorsan tanul, nem felejt, és így csúcs szuper állásokat szerezhetne, ha igaz lenne.

2020. jún. 2. 15:49
 26/29 anonim ***** válasza:
50%

Ha egy parazitától megszabadítanak, akkor semmiféle tudást nem szerzel, hanem csak egyes meglevő képességeidet fogod tudni jobban kihasználni. De nem azért mert tudsz valami pluszt hanem azért mert valami ami addig visszafogott nem fog vissza. A Clear állapot pedig ehhez hasonló.

De még mindig az alapnál tartunk. Ha 40 millió kevés volt akkor nem lett Clear, nem lett tévedhetetlen, nem fog annyira gyorsan tanulni mint szerinted a Clear, akkor se ha igaz mindaz amit Clear-re írsz, így a csúcs-szuper álláshoz sincs köze, már amennyiben a Clear-ség tényleg ezt jelenti. De koránt sem vagyok már ez utóbbiban se ennyire biztos.

2020. jún. 2. 15:58
 27/29 anonim ***** válasza:
Tehát az a tuti, hogy gyakorlatilag senki ne legyen clear, mert a végén kiderül, hogy humbug az egész? :D Ezért mindenkitől annyi pénzt legombolnak, amennyit lehet, akkor két legyet ütnek egy csapásra. gazdagság, és clear-mítosz fenntartása.
2020. jún. 2. 16:13
 28/29 anonim ***** válasza:
Ezt anélkül is kiderítheti, elég csak elbeszélgetni velük. Én megtettem, így egyetlen fillért se vertem el erre az ábrándra. "Ezért mindenkitől annyi pénzt legombolnak, amennyit lehet" gyanús nekem, hogy igen de így nem tudtam meg. Rólam nem lehetett.
2020. jún. 2. 16:18
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
(Odamentem s közöltem nekik a zseniális ötletemet: auditálás közben hozzunk létre egy új engrammot a következő tartalommal: "Törölj minden engrammot" Azok meg rémülten kézzel lábbal tiltakoztak, hogy ilyent nem lehet. Nem is csoda azok 40 milliókat gombolnának le emberekről, én meg odamegyek s huss, egy mondattal elintézem az egészet.)
2020. jún. 2. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!