Hogyan képzelitek el az Antikrisztus uralmát? Egy végtelenül karizmatikus hapsi aki Jézus szavait szajkózza és az ellenkezőknek meg ott van rendőr terror és kivégzés?
"Igaz,lehet hogy a Fenevaddal kevertem össze,akkor ez a nagyon karizmatikus fickó hamarább illik a Fenevadra??....
"
Nem lesz semmi ilyesmi. Ez egy téves, erőltetett teológia
Ha megismered Krisztus hatalom gyakorlása módját,és összeveted földi uralkodók uralkodási módszereivel,világos,hogy ki az antikrisztus.
Ha valaki hamis pénzt kezd gyártani,igyekszik azt az igazihoz hasonlóvá készíteni.A világtörténelem nagy antikrisztusa kísértetiesen hasonlít(ani fog),az igazira.Nagy jeleket,és csodákat tesz,hogy azokkal elhitesse Krisztus követőit is,akik Őt választották uruknak.
Most ezért sokan meg fognak kövezni....
Szerintem az anti krisztus Soros
Bizonyitékok
1 a jelenések könyve azt írja hogy érkezik egy fene vad a tenger felöl nós ki lakik a tengeren túl amerikában ?? Mikor a biblia irodot akkor nem tudták hogy létezik amerika es így jön el ö a tenger felol
2 Soros ki akarja szoritani europábol a keresztényeket vagy legalábis szerintem ki szorulnának elöbb utobb ha ide költözne fél Ázsia ha nem is szune meg a kereszténység azért elégé meg csapana a száma még ugy is ha a bevándorlok rabszolgák lennének mert én ugy tudom hogy Soros visza akarja hozni a rabszolgaságot
Most lehet meg fogsz kövezni, de Európa és Amerika között óceán van hivatalosan, nem pedig tenger. De kétség kívül elméletnek jó volt, most találj ki hihetőbbet és ésszerűbbet. Indulatok helyett pedig használd az eszedet is, Isten azért adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!