Ha nem engedjük be többet a Jehova tanúit a lakásunkba anyámmal, a kapu telefont nem vesszük fel stb akkor egy idő után leakadnak rólunk?
" Mi ugyan olyan emberek vagyunk, mint amilyen Te is vagy, bár mi nem használunk ilyen emberhez méltatlan kifejezéseket senkire, még az ellenségünkre sem. "
Pedig az "elméjükben beteg" kifejezést a kiközösítettekre gyanítom nem bóknak szánjátok. Vagy amikor Éva privátban oltogat mindenkit,hogy ostoba. Vagy opendoor (aki valszeg te vagy) úgy szólított meg valakit,hogy "te szerencsétlen". Igazad van,ezek a szavak aztán sokkal különbek.
Én négyszer küldtem el őket kedvesen, utoljára talan kissé bunkón (az ön nem hisz istenben kérdésükre visszakérdeztem, hogy melyikre gondol)
Erre ötödjére azt vettem észre, hogy a hét éves lányokat hülyítik a kapu azon részénél, ami a bejárattól, és a ház első ablakaiból nem látszik.
Ráadásul rémisztgették a bullshitjükkel.
Na ekkor megfenyegettem őket, hogy rájukeresztem hátrazárt a bullterrieremet, ha csak a házam előtt megállnak.
Azóta nem jártak erre.
Megjegyzem, nincs kutyám, csak egy "vigyázz a kutya harap" tábla.
Viszont a lányomnak visszatérő rémálmai voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!