Kéne egy egységes vallás?
véleményem szerint mindegyik vallás hit igaz, a univerzum eléggé összetett ahhoz. A hitem szerint a létezésnek 7 síkja van. Az embereké a harmadik.
negyedik: a szellemvilág
Az ötödik sík: magasabb szinten a felemelkedett mesterek Jézus, Buddha. Alacsonyabb szinten bukott angyalok, démon.
Hatodik sík: A törvények
Hetedik sík: A Teremtőnk síkja.
Kvantummechanikával megérthető.
Persze ennél összetettebb, és furán hangozhat így leírva, megfogalmazva.
Véleményem szerint ha összefognánk, lenen egységes hit meggyógyíthatnánk a bolygót.
első sík: periódusos rendszer elemei, kőzetek, ásványok, szervetlen anyagok
második: szerves anyagok növények
Példa:
Amikor a sebész operál a létezés első síkjához kapcsolódik és az ahhoz tartozó műszerekkel operál. A létezés második síkjához tartozó gyógyszerekkel érik el a beteg fájdalommentességét. a 3. síkkal is együttműködik hiszen emberi test végez változtatásokat az emberi testen. A szellem mozgatja az anyagot ezért a 4. síkkal is együttműködik. Mivel él ezért a lélek terével az ötödik síkkal is együttműködik. A folyamatra számos törvény hat: gravitáció, az idő törvénye, ok-okozat törvénye, a szövetek tulajdonságait meghatározó törvények, Így hát a 6. sík is jelen van. Sok orvos hisz Istenben, egy magasabb intelligenciában így a 7. sík is jelen van.
A véleményed ostobaság.
A kvantummechanika meg nem arról szól, hogy bármilyen hülyeséget kitalálhatunk és az igaz lesz.
De alap dolog, hogy nem kéne szapulniuk egymást az embereknek a vallásuk miatt, nem lenen muszáj hittérítősdit játszani.
Ezért lenne jó egy egységes valami, én pont vallásnak neveztem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!