Segítene valaki? Ma találtam ezt az előadást. Megtudná mondani vali milyen vallású az előadó?
Az előadó Dr Kent Hoving. Ki ismeri és tudnátok róla mondani valamit?
https://www.youtube.com/watch?v=_Ia8cI7X_ws&t=131s
1. A Föld kora

Már szabadult.
De a doktori fokozatát nem elismert helyen "szerezte", mégis használja.
Videóit meg ezerszer ízekre szedték már, mivel nem a valóságot állítja.
Tök mindegy, hogy a 6000 éves Földet meg a Teremtést propagálja-e, vagy sem, az érvei hibásak, s ha ki is javítják, egyik fülén be, a másikon meg ki.
Lehet lepontozni, az igazság néha fáj, és néha ára van.
Aki utánanéz a valónak, az megláthassa. De aki nem, az ne keseregjen utána, ha rámutat valaki, hogy nincs igaza.

#9-nek!
Szerintem nem azért nem adózik, mert keresztény, hanem mert amerikai. Sok amerikai tartja alkotmány (Függetlenségi nyilatkozat) ellenesnek az adózást, az adóhivatalt és a FEDet, amit csak 1913-ban hoztak létre egy elnöki rendelettel, addig az USAban az emberek nem fizettek országos adókat.

Hú. Nem godnoltam, hogy ekkora vitát gerjeszt a kérdésem. De köszönöm mindenkinek az infókat.
Érdekes az előadása.
Azt tudom, Jézus azt tanította a farizeusokról. "Amit mondanak meg cselekedjétek, amit cselekednek ne cselekedjétek."
Talán nálla is alkalmazható?
Mindent megvizsgálval a hasznosat megtartva.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!