A sátán egy földi lény?
De a sátánnak kellene lenni a leviatánnak ésszerűen hisz ő az ősi kígyó meg a sátánra is hüllőként utalnak
pl: ősi kígyó,sárkány
Sátán jelenléte Földünkön nyilvánvaló,ha a sok bűnt,és szenvedést látjuk,de a levitán,egy kipusztult állat.
Az Édenben,egy akármilyen kígyó képében jelent meg Lucifer,a hatás kedvéért,s nem saját valójában.
Csupán azt akartam mondani, hogy aki szerint a Világegyetem pár ezer éves csak, és ezzel meghazuttolja a földben talált 10-15 ezer éves leleteket, meghazudtolja, hogy a több százezer fényévre lévő csillagok fénye ideér hozzánk, meghazudtol mindent, ami pár ezer évnél régebbi, az azért hazuttolja ezt meg, mert egy vallásellenes ateista. Nincs egy keresztény sem, aki azt vallaná, hogy pár ezer éves a világegyetem, és hogy a legelőször teremtett élőlény az ember! Aki ezt mondja, az szántszándékkal le akarja járatni a kereszténységet! Az Ádám és Éva történet egy példabeszéd, nem több! Elmeséli, hogy az ember önmagában, ha a legtökéletesebb helyre is kerülne ezzel a testtel, a sátán megkísértené! Mielőtt a Mennyországba kerülnénk, a Földön tapasztalatot szerzünk, és aki kitart Isten mellett, az üdvözül.
Eltávolitota az embereket Istentöl
De ha ezt kígyó képében tette akkor az még mindig utalás hogy ö a leviatán
24.Hsz!
IMóz 1:1 szerint:
- "Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a földet."
Kezdetben,tehát az 1. teremtési nap előtt valamikor.
Nem az 1. teremtési napon!
A te hiányos ismereteidből nem következnek rágalmaid,csak tudatlanságod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!