Isten hogyan fékezi le a Sátánt és a bukott Angyalait?
A jelenlegi életre gondolok ez alatt!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Asperrimus.
Olyan hozzáértőnek, összeszedettnek, okosnak, igaznak, tünnek írásaid.
Ám túllépve a látszaton, akinek a szürke agyállománya, nem halt el teljesen, -a bíblia hatására - az tudja, hogy elképesztő demagóg, az életet kifacsaró, megerőszakoló dolgokat írkálsz.
Szépen megfogalmazod, de a lelked, - itt most bocsánatkéréssel tartozom, e rendkívüli állat irányába - emberként is csak a kutyáé.
A kutyának ez jól áll, életének természetes velejárója, amiből is az következik, hogy tiszteletre, és szeretetre méltó teremtmény válik belőle.
Neked viszont, sunyi pofát kölcsönöz, és ösztönös természetes viszolygást vált ki belőlem.
A név is beszédes.
Duenna
Az elvakult ábrahámita vallással, parazita hitükkel szemben, az ész érvek nem elegek.
Ha eddig nem tapasztaltad volna...
szép napot
Íme a sátánista válasz.Nem tagadtad meg önmagad,hogy az evangélium hirdetői ellen acsarkodsz.A Biblia azt mondja,hogy a fát gyümölcséről fogják megismerni.
És azt is mondja:
Aki titeket hallgat, engem hallgat, és aki titeket megvet, engem vet meg; és aki engem vet meg, azt veti meg, aki engem elküldött.
Íme az igazság.
Acsarkodni meg ti szoktatok, mindenkire.
Nem tehetek róla, -és nem is érdekel -hogy hülyeségekben hisztek, az viszont kifejezetten zavar, hogy ezt még terjesztitek is.
Tudod, materiálisan ti is az én világomban éltek - én pedig a tietekben- így nem fogom hagyni, hogy az elb©szott, eszeveszett, kapálózó,buta vak hited elb© ssza az én világomat.
Nem pusztítottatok még eleget?
Most az egész föld jön?
Hogy lehettek ilyen elvakultak?
Még csak egy kis közötök, kapcsolódásotok sincs ahhoz, amit szajkózva követtek.
Még csak nem is ti, találtátok ki.
Mégcsak nem is értetek, hanem ellenetek lett alkotva.
Miért nem tudtok ti, fel-és szétnézni?
Akkor látnátok, hogy mit műveltetek a világgal. Persze sokkal egyszerübb mást hibáztatni, vagy ülni otthon és várni a pofonokat.
Neketek.
De nem azoknak, akikbe szorult egy kis becsület, tisztelet, tudásvágy, akarat az irányba, hogy ne csak tétlenül nézze a felé közelítő öklöt, hanem tegyen ellene, hogy ne áldozat váljék belőle, hanem tiszteletre érdemes ember.
És tegyen is tudása, lehetősége szerint valamit, a világot befolyásoló, világpusztító őrületetek ellen.
Olvasgassátok csak a bibliát, vagy az evangéliumot, - bár pontosan tudjátok, hogy nem igazak, hogy kiválogatott összefércelt dolgok ,botrányos keletkezési körülményekkel- de a világomról le lehet pattanni.
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!