Tanúk! Mit tennének az alábbi esetben?
Vitatkozos kérdés ?
Inkább ti mellészövegeltek tehát ha más alternatíva nincs akkor hagyjátok meghalni a családtagokat de ezt nem mondjátok ki csak azt irkáljátok másképp is meg lehet menteni valakinek az életét meg a másik terelés
Az Istenbe kell bizi. hogy ne keljen kimondani ......
Nem hagyjuk meghalni!
Ez csak egy tényként felkapott állítás, hogy aljas gyilkosoknak állítsanak be minket.
Ahogy Zitus is említette, a lehető legjobb orvosi kezelést kérjük és fogadjuk el.
Nincs mellébeszélés, mert egy beteg nem hal meg a vérhelyettesítő eljárástól, vagy ha még is, akkor kéretik megérteni, hogy a vérrel történve is meghalhat, sőt.
ezért is írtam, hogy "kötik ebet a karóhoz" egyet hajtanak mint a pereces.
S rendszerint valaki mindig felhozza ezt a témát, miközben más "egyszerűbb" Isteni alapelvet sem hajlandó betartani.....vagy nem akar betartani....
sok helyen az orvosok már rég elismerik a vér nélküli műtétet, helyettesítő eljárásokkal.
De valakinek mindig ott a gerenda a szemében....
Szándékosan terelsz és magatokat jónak állítod be, míg másokat meg szapulsz.
HA A GYEREKED AZ ÚT MELLETT FEKSZIK, MERT BALESETE VOLT ÉS CSAKIS A VÉRÁTÖMLESZTÉS MENTENÉ MEG, AKKOR HAGYNÁTOK MEGHALNI, MERT EBBEN AZ ESETBEN A VÉRPÓTLÓ, AMI AMÚGY IS VÉRBŐL VAN, NEM HASZNÁLHATÓ! FELFOGTAD? GYILKOS!
A-ha, Zitus.
ApCsel 15
29
Hogy tartózkodjatok a bálványoknak áldozott dolgoktól (pipa), a vértől, a fúlvaholt állattól (pipa), és a paráznaságtól (pipa); melyektől ha megóvjátok magatokat, jól lesz dolgotok.
Tehát azért fogok elkárhozni, mert vért adtam (kapni még nem kaptam). Egy jegy lesz a pokolba.... :)
Akkor aki adott már vért vagy kapott már vért ? az el fog kárhozni ?
De aki az adott esetben hagyja meghalni a családtagját felreértelmezett Biblia magyarázat miatt az üdvozülni fog ?
Na ez egy újabb tévedés !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!