Az Iszlám tényleg előirja hogy a Hitetlenekkel szemben legyenek könyörtelenek a muszlimok? Értem itt a megvetést, agressziót-vallási alapon és a vallási adó dzimját.
vaszil44
Akkor nézzük mit írtál te és mit ír a cikk:
Te írásod:
A korán 64% ban foglalkozik a kafírokkal.
A Szíra 81% ban.
A hadisz(ok) 37% ban.
Cikk szerint:
A Korán 64%
A Szíra 81%
Hadisz 37 %
Vagyis teljes mértékben megegyezik a kettő :)
Te írásod:
A tan a Korán, Hadisz(ok), és a Szíra hármasa.
Ennek a szövegmennyiségnek csak 14 % át teszi ki a korán. 86% hadisz+Szíra.
Cikk szerint:
"Az emberek gyakran a Korán alapján próbálják megérteni az iszlámot, de az az átfogó iszlám tanok mindössze 14%-át képviseli,"
Grafikonon pedig: Korán 14% hadisz+Szíra 86 %
Micsoda véletlen :) Itt is 100%-os az egyezés :)
Js és csak ez az oldal jön ezzel a Szíra felosztással.
Szánalmas ember vagy. Lebuktál és még most is csak hazudozol. Már az elején látszott hogy nulla tudásod van a témában, csak ilyen szennylapokból tudsz kimásolni részeket. Még hogy vallástudománnyal foglalkoztál :) Legszebb az egészben hogy úgy tálaltad mintha a saját kutatásod eredménye lenne :) Miért is nem vagy
prof. vaszil44 ?
Ez a cspii.org oldal pedig kb a blikk és a dzsihádfigyelő keveréke. Hazugságokat terjeszt az iszlámról, a hozzád hasonló "vallástudósok" pedig elhiszik.
"Anonim oldalon nem tudom hogy a francba lehet nyalni, de rendben. :) Úgy néz ki ha igazat adok valakinek és kifejtem a véleményem az már nyalás lesz :))))"
Minden bizonnyal a nyalást úgy érti hogy téged nem érdekelnek az érvek, csak az iszlámellenesség közös bennetek :)
31#
Köszönöm. Kívánok neked,további jó kutakodást. Ha kérdésed van írj nyugodtan.
Tisztelt 33#
Az adatokról.
Kismillió könyv, tanulmány, írás van az iszlám valódi arcáról.
Ezek közül a vizsgálódónak legfontosabbak: a korán,hadisz,szíra.
A többi, ezek tanulmányozásából adódik. És érdekes,hogy szintén kismillió ember van,akik ezek tanulmányozása közben, ugyan azokat a következtetéseket vonják le.
Szerintem még mindig nem tudod, mi az a szíra. Leírom neked. A hadisz és a szíra együtt képezi a szunnát. Te műanyag muszlim.
Több féle -több ember álltal szerkesztett-matek,töri, biológia, fizika ...stb könyv létezik. Viszont mind ugyan azt írja.
Megpróbálom elmondani, szinteden,hogy megértsd.
Van két tevéd. Sokat ülsz a pálmafa alatt,és kitalálod, hogy a fejedre hulló datoját eladod a piacon,amiből veszel még két tevét. Hány tevéd lessz miután megvetted az újabb két tevét?
Ezt a matematikai könyvekben így tanítják, kiszámolni:2+2=4
Nem gondolhatod komolyan, hogy az egyikben azt írják 2+2=4, míg a másikban leírják eredményként a humusz elkészítésének receptjét?
Nem is értem....?, itt mit vártál? Úgy gondoltad, hogy a linkelt oldalon majd a paprikás krumpli receptjét fogod találni?
Ugyan arra jutottak mint én. És sokan még.
Én már látom, hogy téged allah, nem az eszedért tart.
A kitartásosért.
Azért, hogy legyen valaki, akit kognitíve, és verbálisan is rommá verjetnek helyette.
Én már szánlak,- bár elhatárolódom ezen érzelemtől, így részemről ez csak retorika- hogy ebben te részt veszel.Nyilván tudatlanul.
Ahogy izléstelen csúfolni, egy szellemi, vagy testi rendellenességgel született embert,-mivel nem állt érte sorban a boltban,hogy olyan legyen- így már én is kezdem izléstelennek találni, a veled folytatott-részedre- megalázó vitának nem mondható, földbedöngölést.
Csak most, csak neked,hogy abbahagyd.
Allah szép, Allah jó.
Muszlim férdi szép, muszlim férfi jó.
Muszlim nő szé...( nem tudom mert nem látom a csadortól) muszlim nő jó.
Minden azép és jó, ami iszlám.
Jó így neked? Be tudod így fejezni a megaláztatásodat? Mert ez így, nekem már nem okoz örömöt.
Nem válaszolok neked többet. Ennyi voltál.
szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!