Hogyan vélekedik a katolikus egyház a prostitúció igénybevételéről azon férfiak esetében akik önhibájukon kívül nem tudtak megházasodni?
"Nem fogom prostituáltak szolgáltatásait igénybe venni, meghunyászkodtam."
Ne hunyászkodj meg, hanem lásd meg a kiszolgáltatottságot ezekben a szerencsétlen nőkben és ne csak egy biológiai feszültséglevezetőt láss bennük, hanem Isten képmásait.
"Meg a saját kielégülésünket keresni önzés és bűn.Számtalan más dolog van ami örömet tud okozni az életben.Keress tiszta örömforrásokat ilyen pl.az olvasás,sportolás..."
Önzés tekintetében mi a lényegi különbség a két típusú kielégülés szempontjából?
"Igen, tudom, bűnös vagyok. A keresztények sokszorosan felettem állnak, nem azt írtam, hogy keresztény vagyok, hanem, hogy szimpátiával viseltetem a keresztények iránt. Éppen azért, mert felettem állnak."
Kérdező!
Ez butaság,nem állnak feletted.Ne tévesszen meg a látszat.Az egyik válaszoló ott töri az ítélet pálcáját fölötted az orrod előtt,akkor miért magasztalod? Neked kisebbségi komplexusod van.
Kérdező a probléma az, hogy állításod hamis. Aki nem tud megházasodni, az mind önhibájából van így, legfeljebb ezt önmagának sem hiszi el, mert ki szeret a saját problémáinak örülni.
A nők zömét nem érdekli, milyen képű vagy. Sokan nem szeretnek beszélni. A humor addig a szintig, amennyire szükséges, tanulható. De az élhetetlen, saját magán nyavajgó férfi tényleg senkinek se kell. Nőknek se.
A te problémád a kishitűség, talán a lustaság, mert egyszerűbb beképzelni, hogy nem kellünk senkinek, mint tenni érte, hogy kelljünk.
De hogy mennyire nincs igazad, ajánlok egy könyvet, a főszereplő a te problémádon túl még nyers, rendmániás és számos más kellemetlen tulajdonsággal bír. De boldog házas (míg a felesége meg nem hal). A szerző svéd, a könyv címe: Az ember, akit Ovénak hívnak. Olvasd el!
A katolikus egyházunk sajnos nagyon kirekesztő, mert 2 féle embert tekintenek teljes értékű kereszténynek vagy egyáltalán Embernek: a papokat/szerzeteseket és a családokat. (az pedig, hogy mit nevezünk CSALÁD-nak, csak méginkább súlyosbítja a helyzetet, gondolom nem kell bemutatni azt a hozzáállást, amit e téren művel az egyház, a kormánnyal karöltve...)
Aki e 2 kategórián kívül esik, az bizony ki van rekesztve.
Nem tudom hány éves vagy, de ha nem vagy idős, akkor bizony a papok szemében te egy "házasság előtt álló" fiatalember vagy.
Ne legyen bűntudatod, mert attól hogy nem találtad meg a párod, attól a szexuális vágyaid természetes módon ugyanúgy működnek mint bárki másnak. Jó, persze ne prostituáltat keress. Regisztrálj társkeresőkre, chatelgess, aztán majd akad valaki. Ha nagyon szexelni akarsz akkor egész biztos találsz olyat, aki szintén csak szexet keres, és még fizetned sem kell érte. Így aztán megismersz több embert, sose tudni melyikből születik aztán komolyabb kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!