Mi a velemenyetek a zazenrol es a zenrol altalaban?
Te kezdted ezzel az uzenettel, ami szerintem nem volt tul kedves:
"Engem a szemelyes tapasztalat velemeny erdekel."
Óriási kerekek a kocsi alatt!
Akkor menj, és szerezd meg a személyes tapasztalatod. Pont a zenesek nem fognak itt pletykálkodni, fecsegni a szellemi útjukról.
En ahhoz kepest szerintem normalisan valaszoltam. AZelott pedig csak kedvesen feltetem a kerdest. Menj es meditalj, mert szukseged van ra. Eleg volt mara beloled :-)
#1-ben leírtam, miért nem lehet. Nem reagáltál rá - nem vagyok biztos hogy megértetted, de ez a hely, a gyakori, nem alkalmas hosszú esszék, akadémiai értekezések írására, nekem meg dolgozni kell, határidőim vannak.
Azt, hogy teneked VAN személyes tapasztalatod (csak remélem jó helyen voltál), azt meg később pöntyögted el.
Ebből a kevésből, úgy gondolom, nem a Te utad -de ez is csak egy vélemény, nem az "igazság" - az igazságot egész életünkön át keressük. Az nem vélemények összessége, ontológiailag magasabb szinten van.
Kívánom, hogy rátalálj a sajátutadra (svadharma), és haladj azon az Igazság felé!
Béke!
Na vegre egy normalis stilusban megirt valasz! Koszonom.
Akkor majd igyekszerm magam nem rosszul erezni emiatt.
Szep napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!