Isten úgymond legjobb mese író szerintetek is?
Figyelt kérdés
Hiszek a Bibliában. Csak úgy értem hogy egyszerűen fenomenális hogy valósággá válik mindaz amiről az emberiség csak álmodni tudott. Gyönyörű.
Már alig várom hogy végre láthassam személyesen is.
Gondolom ti is örültök neki.
2017. júl. 15. 18:32
11/17 anonim válasza:
10.hsz!
Bocsi,nem vettem figyelembe,hogy az 5.Hsz-ban módosítottad az inkatedra megállapításodat.Így,csak vak vagy.
13/17 anonim válasza:
Miért vagyok vak? Mert nem hiszek egy képzeletbeli valamiben?
14/17 imakommandós válasza:
tévelyegsz
térj meg a lázadásból! :)
15/17 anonim válasza:
13.Hsz!
A különböző kultúrákban lévő istenek létezése tény,bár kétségtelen,hogy egy kivételével élettelen istenekről van szó,de létezésüket,még a vak is látja.
16/17 anonim válasza:
Az ember a legjobb meseíró.
Képes kitalálni olyan lényeket,mint Isten. ;)
17/17 anonim válasza:
Isten nem mesét írt, hanem egy történelmi valóságot, amiben ő részt vett mint csodatevő Isten. Hogy higgyenek mégjobban benne. Sajnos ördög sokakjal elhitette , hogy mese még a csoda szó miatt is. Pedig épp az rllenkezőjét érte el Isten a népe szívében tetteivel. Jézus is nípszerű volt csodái végett. Ma sajnos elvallásiasodott a világ ismét a hitetlenítő ördögi szándékok miatt, de Isten szeretné helyreállítani népe szívét, hogy ugy járjanak vele a csodák szintjén is mint az Apostolok Jézus után közvetlen. Ámen. Eztvkívánom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!