Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem indul minden ember...

Miért nem indul minden ember egyenlő esélyekkel?

Figyelt kérdés
Gondolok itt egy betegen születő gyermekre, aki sosem élhet olyan teljes életet, mint egy egészséges, holott nem tehet róla.
2017. júl. 8. 18:17
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
0%
Véletlenszerűen van elosztva (és ez valódi véletlen), hogy ki hová, melyik testbe, milyen állapotba, hova születik, így egyenlők az esélyek.
2017. júl. 8. 21:51
 12/49 anonim ***** válasza:
15%
Living, ha Isten nem tehet semmiről, akkor ki teremtette pl. a poliovírust?
2017. júl. 8. 21:54
 13/49 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez Isten akarata, amit el kell fogadni.
2017. júl. 8. 21:55
 14/49 A kérdező kommentje:

"Véletlenszerűen van elosztva (és ez valódi véletlen), hogy ki hová, melyik testbe, milyen állapotba, hova születik, így egyenlők az esélyek."

És ez így igazságos? Aki egy gazdag családba születik egészésgesen miért érdemel jobb életet mint aki egy háborús országba születik betegen? Egyszerűen ez felháborít, én nem akarok egy ilyen világban élni.

2017. júl. 8. 21:58
 15/49 anonim ***** válasza:
4%

Olvasd el figyelmesen amit írtam, mert helyetted nem tudok szöveget értelmezni.

2017. júl. 8. 22:04
 16/49 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul fogalmaztam, természetesen nem a lélek kerül véletlenszerű testbe, hanem a veleszületett testi állapot véletlen, és valódi véletlen, nem egyenletes eloszlással.
2017. júl. 8. 22:09
 17/49 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, ha Isten igazságos, akkor ezt is annak kell tekinteni. Egyébként meg mindenkinek megvan a maga baja, az egészség és a vagyon elveszthető.
2017. júl. 8. 22:10
 18/49 anonim ***** válasza:
0%

A "lèlenem"-et tènyleg nem èrtem, de ezt most hagyjuk. ;)

Születès előtt hogy van adóssága? De ha nem akarod bővebben kifejteni, akkor OK. Vagy nem így èrtetted? Akkor fèlreèrthető, amit írtál.

2017. júl. 8. 22:14
 19/49 anonim ***** válasza:
0%

"lélekben"

Nem érted, vagy nem akarod érteni?

Olvasd az Evangéliumokat, nem tudok mást ajánlani.

2017. júl. 8. 22:22
 20/49 anonim ***** válasza:

El tudod magyarázni az adósság rèszt, vagy sem? Nem? Nem szívatlak, hanem tènyleg èrteni akarom.

Ahol hisznek a reinkarnációban, ott persze, hogy van adósság. Egyik èletèben csinál valami rosszat, a másikban nyomorèkkènt fog születni, így törleszt. De nálatok nincs ilyen.

2017. júl. 8. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!