A templomban, mintha valami/valaki a tenyerét a mellkasomhoz nyomta volna. Mi lehetett ez?
Minap szokás szerint elmentem a 10órakor kezdődő misére a helyi templomba. Elsőként érkeztem, még senki nem volt odabenn, és letérdeltem hosszasan imádkozni, hálát adni szokás szerint. Később, a mise alatt, kétszer is! tapasztaltam: mintha valaki vagy valami a tenyerét a mellkasomra helyezné. Ezt pár percig éreztem. Egy furcsa nyomó érzés, nem túl erős de határozott és nem fájt, csak éreztem hogy ott van, közben mégis a sírás kerülgetett. Közben énekeltünk ugyebár. Gondoltam arra hogy talán csak a levegő szorult be, vagy valami, de nyugodtan és normálisan tudtam lélegezni és levegőt venni. Nyitva volt néhány ablak, friss levegő áradt be, se hideg se meleg nem volt. Nekem az volt akkor a gondolatomban, hogy valami szemmel nem látható dolog érint engem meg éppen, és hogy megtisztít a bűneimtől. Mert hogy lelkileg is megérintett, majdnem elsírtam magam.
Ti mit gondoltok erről? Nagyon nagy butaság? Vagy akkor mégis mi lehetett az az érzés? Veletek volt már hasonló? Nyilvánvalóan keresztény, hívő emberek véleményét szeretném elsősorban hallani, mert akik nem hisznek igazán, ők nem fognak megérteni engem.
Görögkatolikus, fiatal lány vagyok.
"Vagy Jézus nem tudta mit beszél?"
Magadbol szoktál kiindulni?
1.)A templomban,
2.)mintha valami/valaki
3.) a tenyerét a mellkasomhoz nyomta volna.
1.)Apcs 17:24 Az Isten, aki teremtette a világot és mindazt, ami abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik.
2,3.) Isten a menyben Királyiszékén trónol
Jézus az Atya jobbján közbenjár
Szentlélek nem nyomogat senkit hanem tanít, megjelent, vigasztal,látomást ad.
4.)A kérdező a misét és a templom szentségét emeli ki!
Szevasztok!
#9-esnek
Jézus tudja mit beszél.
De amikor az Ő Neve alatt, az Ő Neve tekintélye alatt gyűlsz össze Őt hallgatni, és Ünnepelni az istentiszteletben:
"bűnt és ünneplést együtt, el nem szenvedhetek."
Tehát lázadással, az Ő igéjének, okkult bűnökkel, bálványimádással úgy hogy abból nem akarunk megtérni, nem megyünk összegyűlni az Ő Nevében, mert ez Isten személyét mélyen sérti.
Nem fog szólni hozzánk..
És ünneplésünket is elutasítja.
Káin áldozata jobb ettől, mert ő "csak nem vette figyelembe" mit mondott Isten, ezért nem tekintettek az áldozatára.
De ha vki tudja, hogy pl félelemmel övezett szent tárgyat (csinált, mesterséges) visz be az istennek adott tiszteletébe, bizonyos tárgyakat, a fétiseket a mitikus törzsatyától titokzatos erőt nyernek, amit az ember fölhasználhat, halotti tisztátalanságra (csontokra) tudatosan épített templomokban történjen az Istennek a tisztelete?
Ez most mi.?
Ki rakta ezt így össze, és ki gyakorolja ezen keresztül az úgymond valamilyen hitét?
Erre mondom így nem gyűlhetünk össze Jézus Krisztus Nevében ketten vagy hárman, mert ez szégyen, és megtérni való bűn.
Atyám, bocsáss meg neki, mert nem tudja mit beszél.
Ráadásul én sem, mert néhol olyan összegüggéstelen és értelmetlen az írása.
"Apcs 17:24 Az Isten, aki teremtette a világot és mindazt, ami abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik."
És ha már ilyen jól ismered a Bibliát, akkor gondolom tudod, hogy ezt Szent Pál mondta. Esetleg azt is tudod, hogy ő ezt milyen szituációban, kiknek és milyen kérdésre mondta, vagy csak szeretsz kiragadni egy sort a Bibliából, hogy a magad igazát támaszd vele alá.
Valaki megérintette a melkasodat.
Vagy odacsapott a lelked, hogy ne légy bolond, hogy benyalod az egyházi zsidó f@szságokat.
Kövess most élt mestereket.
Őket még nem hamisították meg.
Pl Srí Chinmoy,
Mooji
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!