Én májusban végeztem el, azóta túlvagyunk egy Ultreyán, nekem nagyon bejött a dolog, és jók voltak az előadások, az előadók és történeteket ismertem meg, és egy hihetetlen jó közösségbe csöppentem.
Rk. szoktak imádkozni Máriához. Az ő hitük szerint ezt szabad, sőt, szükséges is. Nálam pedig ez volt az egyik pont, ami miatt elfordultam a rk. egyháztól.
2017. jún. 19. 16:08
3/8 anonim válasza:
(Kár, hogy az első két válasznak az ég világon semmi köze a kérdéshez, felmerül benne, hogy egyáltalán a kérdést sikerült-e elsőre megérteni.)
Bár én még nem vézegtem el, de több ismerősöm is benne van és nagyon jókat hallok vissza (van egy külön kis helyi közösség is), gyakran mondják, hogy végezzem el, csak időhiányban szenvedek mindig.
Örülök, hogy tetszik a dolog, remélem egyszer én is eljutok oda, hogy belevágjak.
2017. jún. 19. 16:28
4/8 anonim válasza:
Nem véletlenül kérdeztem. Ha egy halott nőhöz is imádkoztatok ott, aki NEM Isten, akkor nem ér semmit az egész.
2017. jún. 19. 17:56
5/8 anonim válasza:
Elég lenne az adott linket megnyitnod és akkor is láthatnád miről szól. Vedd már le egyszer a szektás szemüvegedet, ha annyira érdekel kihez imádkoznak, akkor nyisd meg a linket. Már két teljesen haszontalan hozzászólást írtál, de egy linket se vagy képes megnyitni.
Szemely szerint nem voltam, de egy punkosdista ismerősöm igen.
Szerinte olyan kereso embereknek vagy a hithez visszatérni vágyó katolikusoknak való akik valamit ismernek ugyan a hitbol, de szeretnenek az alapoktól felepiteni a hitüket, es közösségre vagynak. Szerintem jo lehet.
2017. jún. 20. 17:43
8/8 anonim válasza:
Én 2009- ben végeztem és azóta is van egy kis csoport, ahova 2 hetenként járok. Sok mindenre választ kaptam ott. Nekem megadatott, hogy csendes munkatársként még egyszer részt vehessek. Ott is választ kaptam dolgokra, amikre életemben vágytam. Megtapasztaltam a szentlélek erejét, szó szerint és azt, hogy a jó Isten mindig onnan segít, ahonnan a legkevésbé várjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!