Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lucifer miért nem csinál egy...

Lucifer miért nem csinál egy jó kis szórakozóhelyet a pokolból, hogy felbőszítse vele Istent?

Figyelt kérdés

2017. jún. 10. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
leírtok*
2017. jún. 11. 00:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Kérdező,le kéne állni a tudatmódosítókkal.
2017. jún. 11. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Tisztelt 10/12 válaszoló: Te gondolj nyugodtan amit csak szeretnél. De meg fogod majd látni hogy tévedtél. Hogy Isten és a Sátán is létező Szellemi Személy.

És a tét a te életed. Jézus Krisztus nem csak úgy a jó kedvébol halt meg értünk és helyettünk. Történelmileg​ bizonyított tény hogy Jézus Krisztus élt a Földön.

Tedd azt amit jónak látol csak utána maradjon időd megtérni.

2017. jún. 11. 10:16
 14/20 anonim ***** válasza:
#10 A Menny és a pokol elképzelés azért született meg az emberekben, mert már akkor hatott az emberekre mind Isten, mind a sátán. De ez egyáltalán nem felelt meg a jelenlegi Újszövetségi Mennyországgal. Nézd, a világegyetem vagy önmagától keletkezett, és jöttek létre olyan bonyolult objektumok közönséges atomokból, amik gondolkodni és képesek, és érzéseik is vannak, vagy pedig nem önmagától jött létre. ha nem, akkor van Mennyország is! Azért van olyan sok vallásban mennyország, mert érzik, hogy valaminek lennie kell. De egyrészt az elképzelés szinte mindegyik vallásban különböző, másrészt az sem mindegy, hogy hogyan kerülhetünk oda. Istent imádd, és ne bálványokat (állatokat, embereket, tárgyakat, elementális erőket). És szeresd embertársaidat, ne okozz nekik fájdalmat, légy jó, és legyél rendes.
2017. jún. 11. 11:53
 15/20 anonim ***** válasza:

#10nek

Csak nem gondolod, hogy egy értelmetlen kis húspacni vagy,

aki teljesen mindegy él vagy hal, meddig él?

2017. jún. 11. 17:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!
2017. jún. 11. 17:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért?

Hallottál tőle valamit KÖZVETLENÜL?

Tudod, ha engem érdekel valaki, akkor nem a legnagyobb ellenségét kérdezem meg róla... vagy legalábbis nem CSAK őt.

2017. jún. 11. 21:30
 18/20 anonim ***** válasza:
28%

Túlértékeled "a néhai Lucifer" lehetőségeit.

Egyébként már nem Luci, megbukott az illető.

Nincs is neve, azt is elvesztette, mikor "elhagyta a helyét", a nevét is ott hagyta, egyszerűen: 'Ellenség'

Isten ellenében van, és az ember ellensége!

2017. jún. 12. 00:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nem "játszanék" erre a kényelmes hipotézisre.

Van is erről egy vallásos vicc, ami komoly is egyben:

Egy katolikus, egy református, és egy pünkösdista valamiért a pokolban

(egyébként a biblia ír róla, az irányát és a helyét is megmondja)

találják magukat az elköltözésük után, a katolikus is másképp védekezik, a református is, de a pünkösdista így kiállt:

"Hit által megvallom, én nem vagyok itt!"

2017. jún. 16. 21:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Én írtam az előzőt a #10-nek írtam!
2017. jún. 16. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!