Van valamilyen terve Istennek én velem, mert 36 éves férfi korom ellenére, még szűz vagyok?
Lehet nem jó kategóriába irtam a kérdést, de a helyzetem miatt mostanában elmélkedem magamról, hogy lehet nem véletlenül vagyok még szűz ennyi évesen.
Nem akarok semmit megváltani, vagy ilyesmi, csak ennyi év elteltével, kezdek kicsit húzni a vallás felé és már beletörődtem, hogy "így" maradok.
Nem vagyok meleg vagy ilyesmi, csak eddig nem jött össze.
Lehet, hogy én sem a jó helyre írok, ez esetben bocsánat.
Isetennek miért jó az, ha Te (vagy bárki más) szűz? Ezt magyarázza már el nekem valaki. És a tisztaság nem magyarázat, mert a szex nem egy piszkos dolog, hanem egy abszolút emberi, ösztönös viselkedés forma, ami az öröm szerzésről szól. Ha Isten valóban abban leli örömét, hogy az emberektől megfosztja ezt az örömforrást, az elég perverz dolog. Szerintem Isten célja, hogy önmagunk legyünk szeretetben és boldogságban és ennek a szex nagyon is része.
Istennek,minden emberre van,egy személyére szabott terve.Ha azt követjük,harmóniában vagyunk Istennel,s boldogulunk.
Az,hogy társsal,vagy társ nélkül,változó.Személyre szabott.
Annyi bizonyos,hogy minden embernek elhívatása az isteni szeretet megélése,s ezáltal környezete jobbá tétele.A részletek változók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!