Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A keresztény hívő férfiak...

A keresztény hívő férfiak miért nem köszöntik fel nőnapon a női hozzátartozóikat, ill. anyák napján az édesanyjukat, nagymamájukat? Ennyire hímsoviniszták lennének? Vagy ennyire ellaposodott a nők iránti tisztelet és becsület?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 15. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Már mitől lennének hímsoviniszták? Nő létemre mondom,hogy NŐ nap van és ANYÁK napja,hol van pl férfi nap (apák napja már van pl,de az se volt mindig),akkor ők is mondhatnák ennyiből,hogy feministák vagyunk,mert körülöttünk forog minden :D

Amúgy én sem értem a kérdést,vannak felekezetek,ahol tényleg nem szokás ünnepelni,de ezt így az összes hívő férfiről kijelenteni kicsit elhamarkodott. Engem is felköszönt a férjem,ha nem felejti el,de nem is fogok megsértődni,ha elfelejti :)

2017. ápr. 16. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Még annyi,hogy a tiszteles és becsület nem ennyiből áll...szóval én a férjem becsületét,meg hogy mennyire tisztel,nem abban fogom méricskélni,hogy felköszöntött-e nőnapon,ennél sokkal nagyobb dolgokra kell odafigyelni :)
2017. ápr. 16. 14:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, sokak mondják, hogy nem értik a kérdést. Nos, én sem. A kérdésem az mért is lenne hímsoviniszta bárki is aki nem köszönti fel a feleségét, mert pl. elfelejtette? Nem értem...
2017. ápr. 16. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:

"A keresztény hívő férfiak miért nem köszöntik fel nőnapon a női hozzátartozóikat, ill. anyák napján az édesanyjukat, nagymamájukat? Ennyire hímsoviniszták lennének? Vagy ennyire ellaposodott a nők iránti tisztelet és becsület?"

Keresztény hívő férfi vagyok, és felköszöntöm őket. Más hasfájás?

2017. ápr. 18. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!