A keresztény hívő férfiak miért nem köszöntik fel nőnapon a női hozzátartozóikat, ill. anyák napján az édesanyjukat, nagymamájukat? Ennyire hímsoviniszták lennének? Vagy ennyire ellaposodott a nők iránti tisztelet és becsület?
Már mitől lennének hímsoviniszták? Nő létemre mondom,hogy NŐ nap van és ANYÁK napja,hol van pl férfi nap (apák napja már van pl,de az se volt mindig),akkor ők is mondhatnák ennyiből,hogy feministák vagyunk,mert körülöttünk forog minden :D
Amúgy én sem értem a kérdést,vannak felekezetek,ahol tényleg nem szokás ünnepelni,de ezt így az összes hívő férfiről kijelenteni kicsit elhamarkodott. Engem is felköszönt a férjem,ha nem felejti el,de nem is fogok megsértődni,ha elfelejti :)
"A keresztény hívő férfiak miért nem köszöntik fel nőnapon a női hozzátartozóikat, ill. anyák napján az édesanyjukat, nagymamájukat? Ennyire hímsoviniszták lennének? Vagy ennyire ellaposodott a nők iránti tisztelet és becsület?"
Keresztény hívő férfi vagyok, és felköszöntöm őket. Más hasfájás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!