A homoszexuálisok a keresztény vallás szerint a pokolba kerülnek?
Kedves Kérdező!
Olyan nincs,hogy "a keresztény vallás"!
A keresztény vallások eltérően viszonyulnak a homoszexuális emberekhez.Némelyek kiközösítik,míg mások közösségekbe szervezik őket.
A Biblia,egyértelműen elítéli,a természetestől eltérő,azonos neműek közti szexuális közösséget,mint viselkedési formát.
A homoszexualitás,pont olyan bűnös viselkedés,mint a paráznaság,vagy hazugság.Bármelyik kárhozatot okoz Krisztus kegyelme nélkül.
A homoszexualitás nem egy bűnös "viselkedés", a homoszexualitás egy állapot!
Vétkezni pedig hányféle módon is lehet?
-gondolattal
-szóval
-cselekedettel
-mulasztással
Nos, a felsorolt 4 mód közül egyiket sem alkalmazhatjuk egy ember melegségére, hisz az a tény, hogy valaki kizárólag azonos nemű ember iránt érez vonzalmat, ellenkező nem iránt nem, ez nem gondolat, nem szó, nem cselekedet és nem mulasztás.
Ha tegyük fel, a töltött káposzta evése bűn lenne, én viszont meghalok a töltött káposztáért mert annyira szeretem, akkor értelmetlen lenne bűnnek nevezni a dolgot csak azért, mert én vágyom a töltött káposztára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!