A Pápa tudja gyógyítani a rákot?
A legnagyobb hit nem a csodák cselekvésében, hanem a jellem változásában van. Nem véletlen, hogy ezt írja a Biblia. "„Nem mindenki, aki azt mondja nékem: Uram! Uram! Megyen be a mennyek országába, hanem aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nékem ama napon: Uram! Uram! Nem a te nevedben prófétáltunk-é, és nem a te nevedben űztünk-é ördögöket, és nem cselekedtünk-é sok hatalmas dolgot a te nevedben? És akkor vallást teszek majd nékik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők.” Mt.7,21-23"
Ez a rész is jól bizonyítja, hogy Jézus nem feltétlen azokat tartja a "legjobb" tanítványainak, akik gyógyítani képesek, hanem akik képesek jellemükben betegből, egészségessé válni az Ő engesztelő áldozata által, majd ezt a megváltozott személyiséget a hit által cselekedetekben is bizonyítani.
Az, hogy kinek mekkora a hite, nem emberi mércével mérvadó, és nem feltétlen lekövethető a csodák gyakorlása. Azok akik csodákat gyakorolnak Jézus nevében, általában nem dobják a nagy nyilvánosság elé, úgy ahogy Jézus sem tettem, amikor végre hajtotta őket.
Szia!
F🔞sz🔞g a kérdésed. Mindenki el fog tűnni, mint anyag. A pápa is.
"Miért nem mérték le a hitének a nagyságát"
174,56 cm a hite, 5,4 kg.
De kik mérik le? Akik gyógyítják a rákot?
Jól van, mára elég ennyi bölcs meglátás, menj aludni.
-------------
(A pápa Isten szolgáinak szolgája, Servus Servorum Dei)
"Meglátásom szerint csak az lehet pápa aki egy hegyetmár odébb rakott"
Most már értem, miért került a Gellérthegy egy fél méterrel előbbre!
"a bibliában le van írva hogy lehet lemérni a hitet ! Jézus valamelyik evangéliumban mondja hogy aki hegyet el tud mozgatni annak nagy a hite !"
Akkor ennek az exkavátornak bitang nagy hite lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!