Miért van két fajtája is az Őrtorony újságnak? Egy ami a nyilvánosságnak szól és egy ami a tanúknak!
Mert az egyik "tudó", míg a másik laikus.
Te is, én is és mindenki más is másképp beszél egy, a témában járatos személlyel, mint azzal, aki csak most ismerkedik vele.
dubitus!
Meglehet hogy nem olvastad el figyelmesen a kérdésemet! Ugyan is én az írásról kérdeztem és nem a beszédről. S igen persze hogy egy laikusnak másképp beszél az ember na de saját tapasztalatom az hogy a laikusok is megértik amennyiben elmagyarázzák nekik! De azt ugye ember teszi meg!
S tudom milyen ez személyes tapasztalatból.
Szervusz!
Azért mert ilyen a szekta politikája.
Egyikbe megy az agymosás a másikban meg a be vonzás.
És persze,hogy nyilvános mind kettő hisz csak előnyükre lehet ha egy kívül álló szimpatizáns bele bele olvasgat abban is ami nem a terjesztésre nyomtatnak.
Az Őrtoronyban semmi sem történik egyenes úton hanem mindent girbe-görbe utakon próbálnak elérni a cél érdekében;-na és mi a cél!? A terjeszkedés.
Egy volt tanú.
Kérdező
Vettem letolásod, ám figyelmedbe ajánlom: az írás rögzített beszéd.
Ha másképp beszélünk a laikushoz, az írott formája is más szövegezésű.
.
Helyreigazítás:
azért, mert más szavakkal (még ha írott formában is) fejezzük ki magunkat laikusnak, mint "tudó"-nak.
Az eddigi válaszokat köszönöm!
dubitus!
Nem értem miért vetted letolásnak! De akinek nem inge nem veszi magára!
Nem volt az letolás. Én is ezt írtam volna, ha nem jártam volna utána.
Az egyik mézesmadzag, hogy de jó fejek, és fú de mekkora papírforma szerint köztük a szeretet, a másik pedig a szabályzat, hogy mi jár annak, aki gondolkodni mer és önálló véleménye van.
dubitus!
Látod van aki tájékozott és nem csak összevissza beszél meg nyavalyog! És ezt veheted letolásnak mert az!
Figyeld meg a 8. válaszolót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!