Hogyan lehet interneten adakozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, évek óta járok vidámvasárnapozni Németh Sanyibácsival nagyon szeretem de a múlthétvégén elfelejtettem pénzt dobni a ládába ezért úgy érzem a lelkem szépen lassan elsorvad és a démonok felemésztenek.Valaki tudna írni valami elérhetőséget ahova tudok utalni ?#Hit Gyülekezete #vidámvasánap
2017. márc. 1. 21:21
1/7 anonim válasza:
mi lenne, ha azt a pénzt jótékonyságra szánnád? több haszna lenne
2/7 anonim válasza:
Dobj legközelebb duplaannyit, vagy triplaannyit!
3/7 anonim válasza:
Erős irónát érzek a kérdésből, de ha gondolod, küld nekem az adományt :) Ha kell én is tudok fecsegni össze-vissza, még dadogok is hozzá, hogy autentikusabb legyen.
4/7 anonim válasza:
Engem is megdobhatsz netes átutalással, rám fér egy kis pénz, csak amolyan túlélő szinten. Mit prédikáljak cserébe? Csudaszép dolgokat? Vagy sátánt? Bár nem oszt, nem szoroz, detto.
Úgyhogy hagyjuk is...
5/7 anonim válasza:
Vigyázz a Biblia nem írja hogy valaki aki nem folyamatosan adakozik az lelki leg ,szellemileg elsorvadna,főleg nem a démonoktól.Ha te Jézus Krisztus ban vagy, újjá születtél,akkor nem az adakozáson múlik az életed ,hanem a HITEDEN!! Igaz hogy a jókedvű adakozót szereti az Isten!! DE ! Nem leszel sem jobb ,vagy rosszabb Isten szemében ,ha adakozol vagy ha nem .Ő azt nézi benned menyire követed Jézust,az Ő parancsait,az Ő kéréseit (és nem Német Sándorét) Nagyon kedzdő hívő lehetsz ha ilyenekkel foglalkozol ,vagy pedig a pénzedet akarják lenyúlni,már elnézést de sokszor ez az igazság!!
6/7 Moncsa111 válasza:
Nem kötelező adakozni, de ha emiatt rosszul érzed magad akkor a következő alkalmon dobd be amit előző alkalommal szerettél volna. :)
7/7 anonim válasza:
Te jó ég...nincs jobb dolgod..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!