Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az embereknek mi bajuk a...

Az embereknek mi bajuk a keresztényekkel? Főleg a Hit gyülisekkel?

Figyelt kérdés
Most olvasgattam itt a kérdéseket és láttam vagy 100at,ahol a Hit gyülit szidják....Én magam is keresztény vagyok, Szabad keresztény...hasonló,mint a Hit gyüli...és olyanokat írtok...azt sem tudjátok mi megy ott,de össze-vissza beszéltek. Nem értem pl miért baj az,hogy ének közben tapsolnak,ugrálnak. Meg azt írjátok,hogy szekta...sztem ez tök hülyeség...Nálunk van heti 1alkalom szombatonként és vannak délutáni programok,de arra azok mennek akiknek kedvük van és nem kötelező. Minden nyáron van tábor vmi jó helyen,tó mellett. És nem olyan lehangoló ének megy,mint a templomba,hanem vidám és jó zene. Nem értem mi bajotok van ezzel?!
2010. máj. 9. 16:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajon nincs velük.

Visszont zavarnak azok a nácik akik máris zsidó összeesküvést találnak ki. És az olyan emberek akik a Fidesz csatlósát látják benne csak azért mert a kuruc.infon olvasták!

2012. máj. 23. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!