Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi ti, hogy álltok...

Jehova Tanúi ti, hogy álltok a farsanghoz? (több lent)

Figyelt kérdés

Pl ha gyereketek osztálya vagy akár iskolája a farsangot ünnepli el szoktátok engedni a gyerkőcöket?

Végül is ez csak egy maszka bál, jót szórakoznak egyet a gyerekek és ennyi.

De azért kíváncsi vagyok a véleményetektre.

Köszi!

2017. febr. 24. 09:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
Előző vagyok,a yokat az a sokat csak elirtam
2017. febr. 25. 11:47
 12/14 lilla64 ***** válasza:
100%
Sajnos minket se engedtek,se farsangi buliba,se szülinapi zsurra. Nem tudtuk mi a Karácsony vagy Husvét.Viszot kötelező volt kongresszusra járni és végighallgatni a sok zöldséget,emlékünnepre,programokra járni,ahol hülyére utuk magunkat.Az én gyerekem nem igy fog felnőni,ezt megfogadtam,amikor beadtam az elkülönülő levelet
2017. febr. 26. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Jókat röhögtem a farsangon. Sima buli. Miért kell mindennek démont tulajdonítani? A plépofa Istennek tetsző állandó állapot vajon? Szerintem nem...
2017. ápr. 2. 18:39
 14/14 anonim ***** válasza:
42%

Azért, mert lélekromboló, embergyűlölő, beképzelt,gondolkodásra képtelen emberek.

Neeem. Nem gonoszak vagy ilyesmi. Csak buták.

A saját vallásukat sem ismerik. Ha ismernék nem lennének tagok. Ja de..mégis. Mert gondolkodni, azt attól még nem tudnak.

2017. jún. 7. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!