Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkoztál ma reggel? Mikor...

Imádkoztál ma reggel? Mikor és miért?

Figyelt kérdés
2017. febr. 13. 09:32
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Igen, még csak egyszer, mert reggel van.

Ébredéskor, megköszöntem az életemet, és kértem, hogy a mai napon is támogasson mindenben ami szeretnék megvalósítani, legyen az a szolgálat, vagy akár magán jellegű dolog, de nem tiltó listán van :)

2017. febr. 13. 09:46
 2/7 anonim ***** válasza:
7-kor imádkoztam a te lelki üdvödért.
2017. febr. 13. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Reggel nincs időm Istennel foglalkozni, és ezt Ő is megérti. Én este, elalvás előtt, elcsendesedve szoktam imádkozni, és szeretteimért imát mondani.
2017. febr. 13. 10:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, feltudjak kelni.
2017. febr. 13. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, nem szoktam reggel imádkozni, de ma kivételesen megtettem. Ugyanis nagyon tanácstalan voltam a továbbtanulást illetően, az Úr útmutatását kértem, és meg is kaptam a nap folyamán. Szinte az utolsó pillanatban jelentkeztem emelt szintű érettségire, és adtam be a jelentkezésemet fősulira.
2017. febr. 13. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, mikor indulok munkába. Hogy Jézus Szívének ajánljam a nap munkáját, imáját, gondjait, örömeit.
2017. febr. 14. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, annyit, hogy "Köszönöm, hogy szeretsz, hogy vigyáztál rám, hogy egészséges vagyok, hogy vannak barátaim, családom és lehetőségeim, és kérlek, vigyázz rám a továbbiakban is!"

3-as, szerintem egy ilyet te is el tudnál mormolni két szundi között, vagy akár fogmosás közben :-)

2017. febr. 17. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!