Tapasztalatok a hit gyülekezetéről? Tagok akik kiléptek?
Ha jól olvastam, sehol sem állította a kérdező, hogy nem hisz Istenben. Csak annyit, hogy nem hitgyülis. Ez vonatkozik az előtted szólókra is.
Én is itt tértem meg, és Isten csodálatosan munkálkodik az életemen. Soha, semmiért nem cserélném le ezt a gyülekezetet!
Üdv, 13/L
Szia!
Sokan akik kilépnek a Hit gyülekezetéből, soha nemtértek meg igazából, tehát nem hagyták el a bűnöket, és valószínű mikor erre rájöttek kiléptek a gyülekezetből. A hit gyülekezete nem egy olyan hely, ahol mindent megértessz az első alkalom alatt. Kell pár év és folyamatos Biblia olvasás, ahhoz, hogy igazából megtudjad ítélni mi van ebben a közösségben. Én jópár éve a Hit gyülekezetébe járok, és tudom, hogy itt is vannak problémák, ahogy senki, és semmi nem lehet tökéletes, de nem ezekre figyelek, hanem arra, hogy én mit kapok ettől a közösségtől, és sok ilyet tudnék mondani. Jó ha tudod, hogy a gyülekezet életében volt egy időszak, mikor sokan kiléptek a gyülekezetből, mert megbotránkoztak azon amik akkor történtek a gyülekezetben, ennek köszönhezően, az internet tele van hamis dolgokat terjesztő emberekkel, akik még alig, vagy nem is voltak a gyülekezetben. A legegyszerűbb, ha te magad eljössz, és megnézel pár Istentiszteletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!