Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt valaki, aki részt...

Van itt valaki, aki részt vett már orosz ortodox templomi esküvőn?

Figyelt kérdés
Mennyire hosszú egy ilyen? Hallottam h órákig tart és tilos leülni?
2017. jan. 28. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nyugi nem tart órákig(bár tényleg viszonylag hossszabb) és leülhetsz, amikor nem ülsz pedig tudsz támaszkodni majd meglátod a székek olyanok h aki áll is nekik tud dőlni és támaszkodni, de le is tudsz majd ülni, pár olyan rész van amikor tényleg nagyon nem illik, de azt látni fogod, akkor a többiek is felállnak, ha pedig egészségügyi probléma miatt nehézkes felállni maradhatsz ülve végig
2017. jan. 28. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
még valami ha esetleg láttad a szarvasvadász c filmet ott látható egy ortodox esküvő (nyilván nem végig de kapsz róla egy kis fogalmat)
2017. jan. 28. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Én már vettem részt egyszer és tényleg nagyon hosszú és mindvégig lábon kell állni.

Ha jól emlékszem kb 2 órás volt a szertartás.

Egy kis falusi templomban volt a szertartás Február környékén majd megfagytunk ezért maradt ilyen emlékezetes ez az eskűvő.

És amit még megemlítenék az az, hogy a szertartás után házhoz mentünk majd be..artam mikor megláttam, hogy az udvaron voltak megterítve az asztalok -20˝ hidegben.

Az első fogás juh túró volt meg vodka :D.

Na aztán 2 adag vodka után már nem is éreztem annyira, hogy fázom pedig nem igazán vagyok oda az alkohoért de de ott nem volt mese inni kellet.

Ezt csak azért írtam le, hogy ha egy ilyen eskűvőre készülsz akkor tudd, hogy mi vár rád főleg ha az Oroszországban lesz megtartva.

Jó bulizást kívánok! :)

2017. jan. 28. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Magyarországon lesz az esküvő csak az ortodox templomban. Hátha itt van opció h ne két órás legyen nem tudom
2017. jan. 28. 22:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kedves kérdező, hogy itt azért valamennyire alkalmazkodnak a helyi hagyományokhoz és minden bizonnyal egy szép esküvő lesz. :)
2017. jan. 29. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!