Sátán mikor lett a földre levetve?
13 living vitness tudatlan lenne!?
Hát én azt nagyon kétlem.
Ő nem tudatlan csak annak szeretne látszani. Ő inkább egy hűséges szolgája az őrtorony társulatnak és semmi mást nem akar tudomást venni ami annak a falain kívűl esik.
Egy olyan ember aki évek óta már itt terjeszti az őrtorony hazugságait ki van zárva, hogy a sok vita folytán ne jútott volna el a tudatáig, hogy mennyire Biblia ellenes az amit tesz.
Volt alkalmam beszélgetni tanúkkal és volt tanúkkal de egyiknél sem tapasztaltam még ilyen elkötelezetséget mint grkatynál,opendornál,living vitnessnél.
Szerintem ez a három egy személy, és véletlen vagy sem de valahogy az az érzésem, hogy így csúfolja ki a Szentháromságot.
Tehát biztos vagyok benne, hogy mindent amit tesz tudatosan teszi. Dehát persze nincs kizárva az sem,hogy tévedek.
A második válaszoló idézz a Bibliából.
S ott azt írja hogy "Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön."
Ha Jézus nem kaptam meg 33-ban a királyi hatalmát ahogyan living witness írja, akkor milyen hatalom adatott neki mennyen és földön?
Ha nem ragadunk ki csupán egy félmondatot Jézus szavaiból,a válasz egyértelmű:
"És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén õket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,Tanítván õket, hogy megtartsák mindazt, a mit én parancsoltam néktek: és ímé én ti veletek vagyok minden napon a világ végezetéig. Ámen!"
Bár Jézusé minden hatalom,ma még,csak a bizonyságtevéshez ad nekünk ebből.(A Lélek gyümölcsét és ajándékait.)
Jézus,nem él vissza hatalmával.
Mindaddig,míg az egész világ meg nem ismerheti őt,és le nem zárhatja a bűn földi történelmét,tiszteletben tartja elutasítói akaratát.
Az utolsó ítéletkor,mind a kegyelmezettek,mind az elkárhozók,mint a világegyetem intelligens lényei beláthatják Isten döntésének helyességét.Lezárhatja annak folyamatát,a gonoszok,és ezzel,a gonoszság megszüntetésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!